okruszku współczuje rachunku za gaz. Nawet boję się pomyśleć o jego wysokości jak Cię głowa rozbolała 160 mleka to ładnie na początek Roksana na noc to potrafi i 300 wydoić
No właśnie też uważam, że jak na początek to i tak dużo...w końcu do tej pory jadł co 2 godz, więc przyzwyczajony jest do małych porcji
A mam pytanko czy Wasze dzieciaczki same się zabawią jakimiś zabawkami? Bo Julek to by tylko pełzał (najlepiej w kierunku psa) lub wstawał. I cały dzień musze go asekurować.Wszystko służy do wstawania. Nawet mama w łóżku z rana.
Nina no Tymek jeszcze sam nie wstaje

ale potrafi sam się zabawić
Okruszku, i to jest właśnie piękne. Stworzyłyśmy tu sobie taką wspaniałą matnię, prawdziwą rodzinę
I to jest super
Moniqsan mam nadzieję, że mnie jakoś przyjmiecie do 'rodziny'

....proszę...
I seria pytan do Was na dzień dobry: znacie jakieś strony www gdzie można poczytać jak robić ładne, ostre i wykadrowane zdjęcia cyfrówką? Bo ja szukałam, ale dupa zbita...
Tsarina od siebie napiszę tylko tyle, jeśli chodzi o ostrość ... aparat musisz trzymać nieruchomo

Nie wiem jak Ty robisz zdjęcia, ale mam masę przykładów dookoła, że zawsze tym aparatem w rytm migawki poruszają i zdjęcia są poruszone.

Ładne... cóż... to chyba kwestia jakiegoś wyczucia...w sobie....no i trochę typu aparatu

Wykadrowane... a co dokładnie masz na myśli

wiesz...no nie wiem czy dobrze odpowiem, ale np w plenerach linia horyzontu nie powinna być na środku zdjęcia. Jakiś obiekt na zdjęciu dobrze wygląda jak jest lekko z boku

. Ale to nie zawsze jest tak że wtedy jest najlepiej...
Witam:-)
Dawno mnie na otwarty nie było, a tu tyle zmian, pojawiły sie też "nowe stare" mamy. Witamy Patusiu,paulo, ladygab, kasico i Okruszku
Widze ze dziś pustki

a ja mam troche czasu poklikać
mały już śpi -nareszcie, bo dziś nam dał porządnie w kość.
Martwi mnie tylko, ze chyba jako jedyne dziecko majowe nie ma jesze ani jednego zebola.
Witaj
Aneteczka
Co do ząbków...nie martw się, Tymkowi 1. ząbek wyszedł 31 grudnia. Ale czytałam, że im później tym lepiej...bo są wtedy trwalsze