reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy majowe 2009

Ja jestem totalnym dziwadłem pod tym względem...:zawstydzona/y: Nie używam kosmetyków...jako takich znaczy...malowideł... Mam swoją wybraną maseczkę z Garniera, płyn micelarny do mycia twarzy i krem nivea....i było by na tyle :-D:-D:-D
Po prostu lubię naturalność :sorry2:

reklama
Martwi mnie tylko, ze chyba jako jedyne dziecko majowe nie ma jesze ani jednego zebola.
Aneteczka my też jeszcze bezzębni
Tsarino zapytałam szwagra i ma parę poradników na pdf jak tylko mi je wyśle to z checią Ci przeslę
ja też poproszę :sorry2:
Ja niestety do klubu AA nie dołączę dzisiaj:-:)-:)-( no chyba,ze z kubkiem herbatki mnie przyjmiecie:sorry2:.Mam antybiotyk jeszcze przez 10 dni.No ale musze przyznać,że w ostatnim tygodniu było tyle toastów,że mała odtrutka się przyda:sorry2:.
Malinko zdjęcia w odp wątku;-)
no pewnie Herbatka może być :-D:-D:-D a zdjęcia widziałam boże jaka Ty laseczka jesteś, no no możesz dołączyć śmiało do naszych suchotników :tak::tak:

Eluś fajny pomysł z tymi kremami domowej roboty, ostatnio jak miałam wykład z farmakologii to gościu właśnie zachwalał takie specyfiki, nawet podawał podstawowe składy takich domowych kremów na bazie których przygotowuje się resztę w zależności od potrzeby- ale ja gapa myślałam że mi się nie przyda i nie zanotowałam- ale odpisze od kogoś :tak::tak::tak:

malinko na tych stronach co podalam sa wszystkie skaldniki, nawet wybierasz sobie np. zestaw dla poczatkujacych krem nawilzajacy i przesylaja sami wszystkie skaldniki:-)

No własnie na którejś ze stron były w sprzedazy gotowe zestawy i np krem przeciwzmarszczkowy 29,90 a wychodziły z tego chyba ze trzy słoiczki. Ja jestem konsultantką Avon od niedawna i w zwiazku z tym tam się zaopatruje, ale właśnie ostatnio sprawdzałam składy kosmetyków.

Ja jestem totalnym dziwadłem pod tym względem...:zawstydzona/y: Nie używam kosmetyków...jako takich znaczy...malowideł... Mam swoją wybraną maseczkę z Garniera, płyn micelarny do mycia twarzy i krem nivea....i było by na tyle :-D:-D:-D
Po prostu lubię naturalność :sorry2:
Ja częściej zapominam o kremie nawilżającym niż o podkładzie mineralnym:sorry2:.No ale pełny makijaż robię rzadko.
Ja chyba jestem za leniwa.. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Przybij piątkę.Ja tam wolę gotowe i jeszcze żeby ktoś wysmarował:rolleyes2:
no pewnie Herbatka może być :-D:-D:-D a zdjęcia widziałam boże jaka Ty laseczka jesteś, no no możesz dołączyć śmiało do naszych suchotników :tak::tak:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Rozbawiłaś mnie

reklama
Do góry