Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dołączam się do życzeńwzystkiego naj....
a ja staram się jakoś złożyć odkurzacz aby odkurzyćciekawe czy mi coś z tego wyjdzie bo odkurzyć trzeba a nowy będzie dopiero koło wtorku, ach ta złośliwość rzeczy martwych......

).Fellipe pierwszy raz od 12 dni wypił mleko z butelki

no ale przy inhalowaniu znowu urzadził jatkę:-(.No cóż nie można mieć wszystkiego.
.Zamelduje się wieczorkiem i mam nadzieje,że frekwencja dzis dopisze.butem go! Jak taki upierdliwy to mu nie zaszkodzi!
a na mniejsze to działa jak szczotka niewiem czemu tak dziwnie
idzie kolejny ząbek... mnie niestety dopadła choroba, dziś chyba cały dzionek spędzę w łóżeczku z termoforkiem pod kołderką 

Co to znaczy "robić piernik na laptopie" (sorry, ale chyba zaspana jestem)
(a dopiero co wczoraj pisałam że ona już chyba zdaje sobie sprawę
). Raz grzmotnęła na maksa, bo stała na łóżku i trzymała się przewijaka łóżeczkowego (jej łóżeczko stoi przy naszym łóżku w tzw "nogach") i wymyśliła że z tego stania sobie usiądzie ... tyle że dupka jej nie wylądowała na łóżku ale w powietrzu. Szybko się uspokoiła choć walnęła jak kłoda :-( No a za 10 minut powtórka z rozrywki, zrobiła nura w dół bo nie wycelowała w kota
Ehhhh, należy mi się kara i to najlepiej cielesna. Głupia gęś ze mnie. Dobrze że Lili jakoś to w miarę normalnie przeżyła, za drugim razem nawet za bardzo nie płakała 
Ja mam zakupowy post, bo nie mam na to czasu, ale w lutym zamierzam zaszaleć!!! :-)