reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy majowe 2009

helołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłl brakowało mi 8 postów do 3 tysięcy a tu co??????????? taka zmiana, kto usunął moje posty:confused::confused::confused: BARMANKA!!!!!! :dry::dry::dry:
:-p:-p:-p:-p:-p

pewno to przez sprzątanie tych wątków.....
:tak::tak::tak::tak::tak:

witam późną porą :sorry2:
ja na chwilkę pokazać się że żyje ;-)
tak wiem - dziś jest piąteczek, czas odpoczynku - jednakże nam się zachciało na jutro zaprosić znajomych na obiad :dry::dry::dry: no i teraz siedzę przy garach, a zaraz będe na szmacie jeździć:dry::dry::dry: co by choć trochę mieszkanko ogarnąć....
i jeszcze biegiem musiałam pranie wstawić, bo synalek obkupał mi kapę na moich pięknym małżeńskim łożu :shocked2: to była szybka akcja - rozebrałam go do kąpieli, i za chwilę patrzę i ....:cool2: żeby chociaż jakiś znak ostrzegawczy dał....ale nie, po co?:cool: niech mama siedzie po nocach i pierze :cool:

no to lece...miłego wieczorkowania się :tak::-):-)

reklama
Ejjjj :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja dalej nie rozumiem :wściekła/y:

Przecież jak nie przepchniesz korka zupełnie, to szyjka dalej jest uszczelniona nim i wino się nie wyleje :confused:
Ja zawsze wpychałam do środka i normalnie wino sie lało (bo korek raczej w poprzek wylotu się układa)
Ja to dopiero jestem blondyna :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

moniq błagam, ja już jaśniej nie mogę... nie dziś, słowo... jutro wszystko jasno przejżyście wyjasnie, ale nie dziś, nie teraz... mąż poszedł po wino... jestem słaba...

Niestety nie wiem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Mój M zachowuje się gorzej niż ja przed @.Schował mi rum:wściekła/y:.Stwierdził,że skoro i tak nie mam wody gazowanej to po co mi rum:baffled:.No powaliło go po prostu:dry::dry::dry:
No to chyba ma dzisiaj zły dzień:no:;-)
Ejjjj :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja dalej nie rozumiem :wściekła/y:

Przecież jak nie przepchniesz korka zupełnie, to szyjka dalej jest uszczelniona nim i wino się nie wyleje :confused:
Ja zawsze wpychałam do środka i normalnie wino sie lało (bo korek raczej w poprzek wylotu się układa)
Ja to dopiero jestem blondyna :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ja wierze że jakas szczelina tam się zrobi i cos poleci;-) zresztą musimy zaufać Tsarinie:tak:

Barmanko,miłego wieczorku(mimo że zajętego) i spokojnej nocki:tak::-)

reklama
Do góry