reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
podoba mi się ta sukienka. szkoda że nie mam jej gdzie jej nosić :-:)-( :zawstydzona/y::zawstydzona/y:, bo moze bym sobie kupiła.

F04_02.jpg

bosze tyle kremów i innych cudów co ja teraz przed ślubem zaczęłam używać to chyba przez ostatnie 10 lat by się u mnie nie uzbierało. :baffled::baffled::baffled:

I co?
Że niby mają zdziałać cuda??? :sorry2:

A wiesz że znalazłam te kosmetyki o których mówiłaś (scin doctor) ?:tak:
A konkretnie jakiej linii używasz?
I co w nich jest fajnego?
Bo ja właśnie miałam składać u M zamówienie na Biotherma, ale może spróbuję czegoś nowego :confused:

taaaaak Kochana - pamięć to ja mam! Jakby ktoś nie wierzył to proszę mojego Sławka zapytać:tak:

Moja mama ma coś takiego :tak:

Wie dokładnie ile która gwiazda ma lat. O kogo znanego ją nie zapytasz, potrzebuje kilkinastu sekund i strzela w 10. Kojarzy wszystkie daty. Jak nie wie kiedy coś było, to poprzez skojarzenia z innymi sytuacjami (typu - ja wtedy byłam na wycieczce w nowej czarnej kurtce, a kurtkę kupilam kilka miesięcy wcześniej, bo pamiętam że wtedy spotkałam siostrę i miała rodzić za kilka dni .... czyli to musiało być wtedy) Ona jest niesamowita. Oczywiście o wszystkich wierszach i historycznych datach nie wspomnę. Prawdziwe WOW :tak:

I co?
Że niby mają zdziałać cuda??? :sorry2:

ty bablou! a co że może już mi nic nie pomoże!:dry::dry:

A wiesz że znalazłam te kosmetyki o których mówiłaś (scin doctor) ?:tak:
A konkretnie jakiej linii używasz?
I co w nich jest fajnego?
Bo ja właśnie miałam składać u M zamówienie na Biotherma, ale może spróbuję czegoś nowego :confused:

wiesz ja nie wiem co komu pasuje, i jak na kogo dziala. ale na mnie działają one bardzo dobrze - jak w reklamach.
Mam od nich, taki tonik przeciw wrastaniu włosków - naparwdę świetnie dziala.
krem na zmarszczki wokół oczu, bo powtórze znowu - że kosmetyczka powiedziała że to już czas.
Ale nie powiem ci czy dziala bo używam go dopiero kilka dni.

i taki system do mikrodermbrazji, taki złuszczająco regenerujący. I bardzo przyjemny efekt jest. ale ja mam cere mieszaną to mi si to przydaje.

Ostatnia edycja:
reklama
Moja mama ma coś takiego :tak:

Wie dokładnie ile która gwiazda ma lat. O kogo znanego ją nie zapytasz, potrzebuje kilkinastu sekund i strzela w 10. Kojarzy wszystkie daty. Jak nie wie kiedy coś było, to poprzez skojarzenia z innymi sytuacjami (typu - ja wtedy byłam na wycieczce w nowej czarnej kurtce, a kurtkę kupilam kilka miesięcy wcześniej, bo pamiętam że wtedy spotkałam siostrę i miała rodzić za kilka dni .... czyli to musiało być wtedy) Ona jest niesamowita. Oczywiście o wszystkich wierszach i historycznych datach nie wspomnę. Prawdziwe WOW :tak:
o ja też dużo przez skojarzenia! chyba trochę po tacie to mam... on kojarzy wszystko na zasadzie jakie wówczas auto miał:-D:-D:-D

Do góry