reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
ty bablou! a co że może już mi nic nie pomoże!:dry::dry:

No zgłupiałaś???
Ja miałam na myśli ich zbędność :tak:

wiesz ja nie wiem co komu pasuje, i jak na kogo dziala. ale na mnie działają one bardzo dobrze - jak w reklamach.
Mam od nich, taki tonik przeciw wrastaniu włosków - naparwdę świetnie dziala.
krem na zmarszczki wokół oczu, bo powtórze znowu - że kosmetyczka powiedziała że to już czas.
Ale nie powiem ci czy dziala bo używam go dopiero kilka dni.

i taki system do mikrodermbrazji, taki złuszczająco regenerujący. I bardzo przyjemny efekt jest. ale ja mam cere mieszaną to mi si to przydaje.

Czyli ten pod oczy to ten z serii Antarctilyne? (o tym myślałam, tylko jako kremie do twarzy)
i mówisz że ta dermabrazja Ci się podoba .... muszę pomyśleć :tak:

no to co,... męża wyślij. Orgazm już był to i tak nie ma co robić.:-p:-p:-p:-p

eee tam, 2 mi stykną
a M już przysypia. Zmęczony. Od 7 rano zdążył być w Rzeszowie, ze dwa razy w Wawie i w Bratysławie. A najbardziej męczące jest czekanie po kilka godzin na odlot. Rozumiem Go :tak:. Najważniejsze że z kuchnią zrobbił porządek :tak:

Moniq, jak ty to robisz że ciągle nadrabiasz. Ja nie rozumiem.:confused::confused:
Odpowiadasz na posty z przeszłości. Nie zdziwię się jak azczniesz składać życzenia noworoczne.....na wielkanoc.:-p:-p :-D:-D

aha, już wiem!! ty się odmładzasz!!!

Ejjjj! :wściekła/y:

No to jest proste.
Ja stąd znikam na jakiś czas (np tak jak dziś idę szykować kolację), wracam i mam do nadrobienia kilka stron, czasami kilkanaście. Czytam od pierwszego nienadrobionego posta i na prawie każdy odpowiadam ... a w tym czasie powstają nowe .... i tak ginę pod stertą nienadrobionych postów.
A jak Wy to robicie, że jesteście na bieżąco, to nie wiem :sorry2: ale podziwiam :tak:

reklama
Do góry