Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

jakbym się nie czuła
cały dzień śpiąca jestem...najchętniej już bym do łóżeczka pobiegła
a tu jeszcze co najmniej 2 godz do kąpieli małego...
coś im wypadło i będą jutro....może to i dobrze 
kurczę to masz silną wolę dziewczyno, podziwiam
ja zazwyczaj po pierwszym tyg stosowania diety wymiękam 

faaajna dietano i ja, z moją dietą pizza , zapiekanki i pwo po 21-ej.![]()

tak to można studiować 

avator śliczny, taki świeży, radosny 
jak do wózka normalnego nie miałam żadnego ale - od razu wiedziałam co chcę, tak ze spacerówką mam zonka 
tutaj bardzo popularne są McLaren... ale ostatnio jakaś afera z nimi była no i sama już nie wiem :-(nudzi mi się.
wystroiłam się i poszlam do M do pracy. - trzeba znaczyć swój teren, nie?![]()
tutaj bardzo popularne są McLaren... ale ostatnio jakaś afera z nimi była no i sama już nie wiem :-(
I tak będzie trzeba kupić jakąś lekką spacerówkę na małych kółkach, więc jeśli będę się decydować to właśnie na niego.
i co? jaka reakcja ? :-)
A dzieci gdzie na ten czas zostawiłaś?

na spacer, a wracając... do kanjpy 15 mint posiedzialam poczekaliśmy aż M skończy i wrociliśmy do domciu.Ja po dzisiejszym dniu nie mogę dojść do siebie, więc żeby nie smęcić zajrzę do was jutro buźka

wczoraj byłam umyc jej włosy,bo już 3tyg bez,a ma długie i b.geste jakoś udało sie umyć.:-)

tak,takten Zepter od garow tesknie za tymi kremami strasznie ale w tej chwili mnie nie stac jesli mozecie sobie dziewczyny na nie pozwolic to b.polecam