• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
No bo bym się głowiła całą noc gdzie się podziała ... ja nienawidzę takich sytuacji ... a już jak zobaczę znajomą twarz i nie wiem skąd kogoś znam to już w ogóle (aż mnie głowa boli).
Np ostatnio miałam zakwasy w udach. Za piernika nie przychodziło mi do głowy skąd się wzięły (bez sprośnych myśli, to nie to). Dwa dni mnie o to głowa bolała. Męża pytałam czy nie ma pomysłów :baffled: I w końcu przypomniało mi się że to przysiady które robiłam kiedyś rano żeby się przebudzić (wstałam przed 6 i przysypiałam nad kompem). Normalnie kamień z serca :rofl:
no ja też bym się przy znajomej twarzy głowiła, ale skarpetka??? no,a ból w udach to lepiej wiedzieć skąd się ma...:tak::tak::tak:

troche popłakał ale śpi, no co metoda super niani :-D

A słuchaj ... bo się tak zastanawiam ... nie wychodził Ci z łóżka? Nie wstawał? Jak on w ogóle zasnął. Przecież jakby nie bylo to już duży chłopczyk. Mógł się zbuntować i pójść sobie gdzieś

Wiem wiem, jesteście już 10 tematów dalej, ale .... znacie mnie (utknęłam w baleronach) :zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry