reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy majowe 2009

Aguś z okazji Twojego święta -
ZDROWIA...
...życzę dziś Tobie,
okazja taka nie co dzień się zdarza,
aby wyrazić słowami,
co serce w ciszy co dzień powtarza.

SZCZĘŚCIA...
...życzę Ci również
takiego, jak Ty sama pragniesz,
bo dobrze, gdy będzie przy Tobie,
a Ty - czym ono jest - odgadniesz.

MIŁOŚCI...
...życzę Ci szczerze,
bo ona filarem jest życia.
Śpiew ptaków kochaj i ludzi,
a w każdym sercu Ty miłość wzbudzisz.

STU LAT...
... w miłości i zdrowiu,
niech towarzyszy Ci szczęście.
Twój bagaż życiowy - mądrość-
przykładem dla innych niech będzie.

SPEŁNIENIA MARZEŃ...
... najskrytszych,
niech będą realne i jasne.
Marzenia spełniają się często,
niech spełnią się też Twoje własne.

RADOŚCI...
... też życzę Ci tyle,
by Twoją twarz uśmiech zdobił.
A jeśli się czasem zasmucisz,
to tylko na krótką chwilę.

WYTRWAŁOŚCI...
...życzę Ci także,
w realizacji pragnień i celów.
Cierpliwa bądź i odważna,
by rzeczy dokonać wielu!!!

reklama
Witajcie kochane ja na forum zawitałam gdzieś w październiku lub listopadzie 2008 roku i tak juz została, a że byłam na zwolnieniu to calymi dniami przesiadywałam na forum ;-):-D

AGUŚ MNÓSTWO RADOŚCI, SAMYCH SZCZĘŚLIWYCH DNI, SPEŁNIENIA MARZEŃ, MNÓSTWA POCIECHY Z JAGÓDKI I WSZYTSKIEGO CZEGO ZAPRAGNIESZ ŻYCZY ANIA I MAJA

Załączniki

• tort_czekoladowy_512.jpg
    tort_czekoladowy_512.jpg
    67,2 KB · Wyświetleń: 26
Dieeeeeń dooooo bryyyyy :tak:
Ale poranek :sorry2::sorry2::sorry2:
Lili wstała o 7, M stwierdził że nie da nam żyć więc wstał, przewnął, przebrał i ... puścił samopas. Potem nie wiem co się działo, bo :zawstydzona/y: zasnęłam, M też. Dziecko przyszło jakoś przed 9, dostała cyca i zasnęła między nami, a my ...:zawstydzona/y: razem z nią. Obudziła się na kolejne cycolenie o 11 :zawstydzona/y: a my ...:zawstydzona/y: razem z nią. I takim sposobem jestem mega przespana

Aga, kochana wszystkiego czego sobie tylko zapragniesz niech Ci się spełni!!!
Florencja - dużo siły, radości i spełnienia wszystkich marzeń!!!

Florencjo i Tobie z okazji urodzin

Zycze Ci szczescia tak wielkiego jak ogrom nieba.
Slonca, ktore pomimo zla i okrucienstwa tego swiata
dzien po dniu wstaje i obdarza nas cieplem swoich promieni.
Duzo wzlotow i szalenstw,
dobrych, madrych i oddanych przyjaciol,
Cudownych uczuc ktore zawsze trafiaja w odpowiednie miejsce i do odpowiednich ludzi.
Wytrwalosci by kazdy dzien byl lepszy od poprzedniego
Oraz aby nieosiagalne cele staly sie zdobyczami codziennosci
I jeszcze jedno : abys milosc czerpala z nieskonczonego zrodla!

Hej dzieczynki...ja tylko na chwilke:-):sorry2:

Aguś i Florencjo:-)

W Dniu Urodzin Życze Wam Wszystkiego co Najlepsze,byście były zawsze uśmiechnięte:tak:
By nigdy Wam nie brakło- Marzeń,Wiary i Miłości
Sto Lat!!!!!!
z6186588X.jpg

bosze ale mam aktywną niedzielę.
wstalam rano nakarmilam dziei, pogralam z m^kołajem w jakaś grę, położyłam amję na pierwszą drzemkę, wypiłam kawę i zjadlam ciacho, zrobilam już zupę, i pranie, i teraz idę obcinać włosy Mikołajowi, aha, pogadalam z moja sis, zrobiłam zakupy książkowe,

u nas +13 stopni, wczoraj biegalam w rybaczkach i różowych szpileczkach,

sto lat dal agi i Florencjii.

heloł!!!

Dziękuje Wam (szczególnie Tobie Tsarino za tą 18-stkę:-D) za życzenia i piekne torciki- przeKochane jesteście!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Florencjo - Wszystkiego najlepszego Kochana :********************* - jest mi ogromnie miło, że poznałam doroslą osobę, która urodziła się tego samego dnia co ja:-) (znam jeszcze 7-latkę, ale już dostrzeglam pewne wspólne cechy charakterku, hehe)

Ja mam dzisiaj ochotę zabić swojego M... Wczoraj po imprezie wszystko sama posprzatalam, dokończyłam ciasto (w miedzyczasie wykąpalam Jagę)...a moj M siedzial i sie gościł ze szwagrem...
Później kazał mi wylaczyć kompa, bo sam nie dawał sobie rady z Jagą... I co?? - niedość, że uspałam Jagę, zaszalałam w kąpieli, to jak wróciłam moj M chrapał na 102 (a miał umyc podłogi - Jaga i Olus bawili się butelkami, bananami, mieszaniem łapkami w sałatkach, itp..), i co... - oczywiście jeszcze przed snem szorowałam podłogi w pokoju i kuchni (normalnie miełam ochote i jego wyszorować szmatą!!)

Poszłam spać po 2:00, a po 6:00 Jaga już była na nogach :baffled::szok:
Także wypiłam już 2 kawy i chyba pojde sobie zrobic 3-cią, bo za 2 godziny kolejny najazd.
Acha - ciacho pyszne mi wyszło (ten snickers) - także jutro możecie się spodziewać przepisu w wiadomym wątku.

Wszystkiego naj dla Agi i Florencji.
Ale macie wene dziewczyny.Normalnie całą drzemkę Julka nadrabiałam, a teraz szybko piszę bo juz sie obudził.
I ja ostatnio szukałam swojego pierwszego posta:)
Aga jak mozesz...ciasto....ja juz mam język przy pępku. Zaczełam diete wczoraj. I wczoraj już jak bylismy u rodziców miałam chwilę słabości. Mama postawiła na stół tiramisu, ale nie złamałam się. Choć małe ustepstwa były(wypiłam inke z chudym mlekiem). Dzis kontynuuje zobaczymy co z tego wyjdzie:)

heloł!!!

Dziękuje Wam (szczególnie Tobie Tsarino za tą 18-stkę:-D) za życzenia i piekne torciki- przeKochane jesteście!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Florencjo - Wszystkiego najlepszego Kochana :********************* - jest mi ogromnie miło, że poznałam doroslą osobę, która urodziła się tego samego dnia co ja:-) (znam jeszcze 7-latkę, ale już dostrzeglam pewne wspólne cechy charakterku, hehe)

Ja mam dzisiaj ochotę zabić swojego M... Wczoraj po imprezie wszystko sama posprzatalam, dokończyłam ciasto (w miedzyczasie wykąpalam Jagę)...a moj M siedzial i sie gościł ze szwagrem...
Później kazał mi wylaczyć kompa, bo sam nie dawał sobie rady z Jagą... I co?? - niedość, że uspałam Jagę, zaszalałam w kąpieli, to jak wróciłam moj M chrapał na 102 (a miał umyc podłogi - Jaga i Olus bawili się butelkami, bananami, mieszaniem łapkami w sałatkach, itp..), i co... - oczywiście jeszcze przed snem szorowałam podłogi w pokoju i kuchni (normalnie miełam ochote i jego wyszorować szmatą!!)

Poszłam spać po 2:00, a po 6:00 Jaga już była na nogach :baffled::szok:
Także wypiłam już 2 kawy i chyba pojde sobie zrobic 3-cią, bo za 2 godziny kolejny najazd.
Acha - ciacho pyszne mi wyszło (ten snickers) - także jutro możecie się spodziewać przepisu w wiadomym wątku.
A twojego M .... ach szkoda gadać:(

reklama
Do góry