moniqsan
Fanka BB :)
z tym snickersem to nie jest taki zły pomysł - w tej chwili sa tak minusowe temperatury, że... możemy sprobowac z wysylką
Ty Ty Ty, lepiej uważaj na słowa, bo ja jestem łasa na takie propozycje

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
z tym snickersem to nie jest taki zły pomysł - w tej chwili sa tak minusowe temperatury, że... możemy sprobowac z wysylką

Kochana my też przez to przechodziliśmy parę dni temu. Odstawiłam małemu mleczko ( za radą dziewczyn) i biegunki ustąpiły a ząbków jak nie było tak nie ma. Daj koniecznie znać jak Diana.CZESC DZIEWCZYNY :-) ja sie tylko witam( bo na to mi chyba tylko starczy czasu... co prawda Was podczytuje, ale odpisc kazdej z osobna nie dam rady... :-( ) u nas ciag dalszy zabkowania...
DIANA robi strasznie rzadkie i duze kupy i ciagle wymiotuje... mam nadzieje ze to tylko zabki, anie cos powaznego, ale na wszelki wypadek w poniedzialek pojdziemy do lekarza.
pozdrawiam Was serdecznie :-)
no ale.... w sekrecie mogę ci powiedzieć. ale nie zdradzisz go nikomu, co???
do szkoły ???? Boże to jak chyba coś przeoczyłamudało mi się godzinkę zdrzmnąć. uffff
a jutro .... do szkoły! mamo jak mi się nie chce.![]()
uczysz się gdzieś ????
dokładnie jak u mnie- jak ja nie zrobię to nikt nie zrobino to podobnie jak ja (z tymi podlogami)...
wiem, wiem o tym burdello ;-)- ale mimo wszystko Ty możesz liczyć na M...a ja sama na siebie
a podłogi to i nawet z miesiąc się zdarzyło nie umyć
![]()

i tostami
może jeszcze zajrzę. Jeśli oczywiście ktoś pijący dołączy ;-);-);-) zjem i udam się na prasowanie

.Niesamowite jesteściea gdzie mamstud?? iała przecież być!
i gdzie mmatysia??!!!
mamstud nie wiem?/
ale o matysię się martwię i ten jej Rum![]()
Zapowiadałam sięa mmatysia właśnie, się zapowiadała i jej nie ma.![]()

ale niestety położyły mnie prochy.A wysmiałam lekarke,która opisała skutki uboczne ni i sie doigrałam.Jeszczy tylko do poniedziałku będę na haju
.

Ja kupiłam temn wózek dwa tygodnie temu a dokładnie taki:marzena80- własnie czytałam opienię o tym wózku, to chwalą go sobie
jeszcze taki mi się podoba
WÓZEK BABY DESIGN ESPIRO CITY 09` W-wa WYS=0zł ! (888990284) - Aukcje internetowe Allegro
a podłogi to i nawet z miesiąc się zdarzyło nie umyć![]()

Od razu mi lepiej (chociaż nie powinno)Ide mieszaćWitam ja mam żubrówkę z sokiem jabłkowymktoś dołączy ;-)

Zdrówko Agi i Florencji:-):-):-)Matysia to zdrówko Agi i Florencji po raz pierwszy :-)
nie udało się Klęska wychowawcza

no to podobnie jak ja (z tymi podlogami)...
wiem, wiem o tym burdello ;-)- ale mimo wszystko Ty możesz liczyć na M...a ja sama na siebie![]()
ja, ja, ja!może jeszcze zajrzę. Jeśli oczywiście ktoś pijący dołączy ;-);-);-)
mam nadzieję...Rum mam i siadam z Wami dzisiaj![]()
ja, ja, ja!Witam ja mam żubrówkę z sokiem jabłkowymktoś dołączy ;-)
kiedyś to miałam gdzieś, ale teraz jak Młoda pełza po całym mieszkaniu to czasmi widzę jaka brudna wraca