• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
ja podłogi myję co drugi dzień w kuchni i na przedpokoju a w pokojach 2 razy w tygodniu a i tak wiecznie mi się wydają brudne :sorry2: bo na panelach wszystko widać

No właśnie ... jak bym miała jasne panele to może bym jakoś się mobilizowała, a u mnie jest ciemna podłoga i to jeszcze olejowana. Pozornie zawsze wygląda tak samo - czy jest brudna czy czysta :baffled: (czyt. nigdy nie wygląda na czystą ... i na brudną też nie .... tylko jak jest mokra wygląda ladnie)

Matysia to zdrówko Agi i Florencji po raz pierwszy :-)
no to po raz drugi ;-)
Ufffff, a już myślałam że jestem jedyna na całym Bożym świecie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Od razu mi lepiej (chociaż nie powinno)
he he heh e no właśnie :zawstydzona/y:
A ja nie zapisuję się dziś do AA :no:
M wyprawiłam na wieczorny wylot i siedzę sama. Wykąpałam Lili, dałam cyca i od 20 śpi. Coś jakaś niewyraźna dziś była (jak to mówię: błędne oczy), nie zdziwię się jak się jutro obudzi z katarem :unsure:
ojej oby Lili noc nie chwyciło :sorry2:
A czarny to znaczy porter ? czy jakies mocne?

Bo właśnie jak to przeczytałam to zamarzyłam o Porterze .... jenyyyyyyyy, jak dawno nie piłam ....
niestety nie. Pije jakiegoś SPECJALA bo na wino już patrzeć, najchętniej usiadła bym przy whisky ale cóż pije co mam, tylko mąż dziwnie patrzy że mu piwo zabieram- ale muszę przyznać że całkiem dobre :cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry