• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
no dobra, to tak na dobranoc pokażę Wam moje wielkie dziecko:-):-):-), hehhehe (właśnie zrzucalam fotki na pulpit) - jutro wstawie wiecej...ale te 2 już teraz pokaże :szok::-D
Jagoda z babcią (mamą M)
zatkało mnie...Jaga jest prawie taka duża jak mój bratanek..3 latek :szok::szok::szok:

Bo Ciebie ostatnio nie było i nie wiesz o co kaman :-p
Mój M codziennie wieczorem wraca do domu z 4 piwami :sorry2:
I dziś zrobił to samo:baffled: Tyle że nie jest wieczór tylko noc :wściekła/y:
aaaa to o to chodzi :-D
ja mam całą lodówkę Karmi Black ...dostałam wczoraj paczkę ze streetcom.pl 24 butelki :-p

no i od wczoraj poszło 7 :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

dobranoc Aguś....ja tez mykam ( choć nie wiem czy zasnę...teściowa chrapie jak zarobiony drwal )
Moniq nie zapomnij zgasic światła...prąd podrożał znowu ;-)
pa :*

Tesciowa jest mojego wzrostu - 168 cm:sorry2:

Nie no, to mała nie jest, ale mimo wszystko Jagoda to naprawdę big baby :tak:

Lece na ciepłe noźki, hehe (chociaż dzisiaj mialam ochotę zatłuc ich właściciela:wściekła/y:) - dobranoc :***

Ale widzisz jaka dobra żona z Ciebie?
Tak Cię wnerwił a i tak nie wysłałaś go na kanapę (jak mmatysia za ten odebrany rum :-p)

( choć nie wiem czy zasnę...teściowa chrapie jak zarobiony drwal )

uuuu :hmm: No to serdecznie współczuję :sad: No chyba że masz twardy sen (ja mam), no ale samo zaśnięcie w takich okolicznościach jest sztuką :sorry2:

witam dziewczyny ja dziś tylko na chwile bo jestem w pracy a potem jade na egzamin do katowic masakra cały dzien w du..ie
Aga Jagusia wymiata :-D ciekawe kiedy ten wzrost jej się spowolni jest duża ale kochana przy tym i przynajmniej widać że nie wolno z nia zadzierać:-D
Pozdrawiam was laseczki spadam bo mi zimno w ręce u nas jest -25 stopni a biuro jeszcze nie nagrzane wrrr

reklama
Witam Majóweczki :*** Nadrabiam wieczorne zaległości:

u mnie jest tylko Quote Aga_k_m a na końcu Quote żaden color ani nic innego :sorry2:
u mnie dokładnie tak samo
Moniq - obawiam się, że tylko Twój M łaskawie patrzy na BB... :sorry2:
moj codziennie urzadza mi afery przed snem... a jak wieczorem mam wyłączonegokompa, i po cos zblizam się w jego kierunku slysze odtre "ZAPOMNIJ!!!"
:-D:-D:-D:-D dokładnie :-D:-D:-D
A to to jest nawet w naszych kłótniach wykorzystywane:

"a dziewczyny mówią że Ty taki anioł ... "
:-D:-D:-D:-D:-D
no dobra, to tak na dobranoc pokażę Wam moje wielkie dziecko:-):-):-), hehhehe (właśnie zrzucalam fotki na pulpit) - jutro wstawie wiecej...ale te 2 już teraz pokaże :szok::-D
Jagoda z babcią (mamą M)
Wiesz Aga a mi się wydaję że ona wcale aż taka duża nie jest, nie wiem może ja źle widzę ale ona jest po prostu długa. Była klopsikiem jak pamiętam ale teraz się wyciągnęła :blink:Śliczności :tak:
witam dziewczyny ja dziś tylko na chwile bo jestem w pracy a potem jade na egzamin do katowic masakra cały dzien w du..ie
powodzenia, trzymam kciuki :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry