Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
haha no i dobrzeJa jakoś też jestem za MaclarenamiI tak będzie trzeba kupić jakąś lekką spacerówkę na małych kółkach, więc jeśli będę się decydować to właśnie na niego.
A z tą aferą to pic na wodę był. Ktoś im chyba chciał zrobić antyreklamę. Udowodnili, że więcej dzieci ucina sobie paluszki w drzwiach w samochodach i że tak naprawdę przy każdym wózku może coś takiego się stać![]()

:-) :****

ide chyba po kawe bo nie trybie normalnie 

Paula7 zawsze miała taki nick ,Barmanko walnij sobie mocną tą kawę przyda się
ejjjj a czy paula to zmieniła nicka?...bo teraz jest paula7 - przedtem też tak było??....
jakby co to pamiętajcie to co wyżej napisałam że dziś nie trybie(

a ze snem walczy już od 12..... zaraz będą 2 godzinyFilip sika już na nocnik prawie 3 m-ce, a efekt jest taki że 1 pielucha dziennie schodzi i to prawie sucha pod wieczór.Jak zaczął dobrze siedzieć to zaczęłam, jakoś bardzo łatwo załapał "O co Kaman"życzę powodzenia;-)Kasia Ty pisałaś o nocniku, jak uczyłaś Wiktorię i uczysz Fifiego? Od kiedy?
Ja dostałam od mamy nocniczek posadziłam małego dwa razy ale nic.
Wiem, że trzeba z rana. A w ciągu dnia sadzasz.
Kasica rozumiem radośc z odkurzacza, bo odkurzanie takim co nic nie wciąga potrafi wkurzyć.