Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
w pelni Cię rozumiem, bo u nas 95% kupek powstaje wlaśnie podczas porannego przebudzania się... i ten zapach bączkow![]()

No mooooże troszkę, ale żeby od razu wietrzyć pokoje

(to znaczy były, ale jak mała miała 2-3 tygodnie)No właśnie co bym sobie jakiś fatałaszek zdążyła kupić , fryzjer, kosmetyczka ,manikiur ,pedikiur o czymś jeszcze zapomniałam??![]()

Aga Kasica prezent na walentynki??? świetny![]()

O tak w niektórych sprawach jestem nie ugięta. Nocnik i spanie przed 20 to muje cele zanim się jeszcze dzieci porodziły ,jakaś dziwna chyba jestema czy jeszcze jakaś mama nocnikowa pośród nas jest????
z radością informuję,że Szymonek budzi się już tylko raz w nocy ( na herbatkę , ale baaardzo rozcieńczoną;-)) i dopiero ok. 5 nad ranem dostaje mleczko. Kładę go wczesniej spać, bo zrezygnowaliśmy z drzemki ok. 17-ej i teraz o 19 jest już kąpany. Ciężko było go oduczyć budzenia się co chwilę na cycusia, ale się udało:-).
a czy jeszcze jakaś mama nocnikowa pośród nas jest????
ale spanie przed 20 tak ... może być? 
;-)ale to miał być program ŚniadaniowyO najważniejszym!!! - depilacja okolic bikini !!!![]()
przecierz nie będę tam demonstrować osobiście
a jak tak dobra bikini też na liście ląduje 

Ja tam w tej kwestii jestem poza tematem
Tak jak już mówiłam - nie wiem o co wam chodzi z tym "zapachem"No mooooże troszkę, ale żeby od razu wietrzyć pokoje
![]()
![]()
A bączków nigdy nie było(to znaczy były, ale jak mała miała 2-3 tygodnie)

O najważniejszym!!! - depilacja okolic bikini !!!![]()

o tak!!! nie znasz dnia ani godziny, hehehe ;-)jedno mi się nasuwa - hihihi![]()