Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a co już masełko na gazie
Ekspresowe rośnięcie Jagi to mało powiedziane , a co na to rodzinka T???

no właśnie mam już tak łóżeczko obgryzioneczesc
kasia 1208-pisalas ze ,filip walczy w lozeczku do spania no moj dzis chyba rekord zrobil 2 godziny sie meczyl lobuziaczek,chodzil wkolo lozeczka i je obgryzal:-)oszczyl sobie zabki na maminie cycusie
ja tez tak robie ze przed 20 w lozku ,a zwlaszcza oliver bo do szkoly,wieczor nalezy cos dla rodzicow
, jo bała bym się cyca takiemu dać...;-)pamiętam, że o niej nawet jakieś info od administaratorów było na górze strony...marzena no jednak ty wszystko pamietasz ,to moze byc ona wslasnie ale ze oszuctka niby hmm ciekawe

Moja T też coś też tam marudziła o słodzeniu dzieciom glukozom, a nie cukrem... jej córeczka tak robi... i nie mogła zrozumieć jak ja Młodej gorzką herbatę podawałam...

tak niech lepiej zostanie na dietce pół jajecznejNina - w ogole to My Cię prosimy - nie podsuwaj pomyslów Moniqsan...
Kasia już sie śmieje, że maselko na gazie (i zapewne tak jest, albo w niedługim czasie bedzie postawione). Ostatnio Moniq chyba On-Line piekła sernik bez sera (czyli te jogurtowe muffinki);-)![]()

Nina - w ogole to My Cię prosimy - nie podsuwaj pomyslów Moniqsan...
Kasia już sie śmieje, że maselko na gazie (i zapewne tak jest, albo w niedługim czasie bedzie postawione). Ostatnio Moniq chyba On-Line piekła sernik bez sera (czyli te jogurtowe muffinki);-)![]()