Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A ja też tą tabliczkę kupiłam, ale nie doprosiłam się o jej zawieszenie... a Katowice niby nie małe, ale kurcze na żadnym wózku nie wiedziałam tu takiej i chciałam sobie założyć... kto to wie - może jeszcze się doproszę jak wróci...Legnica to takie zacofane Miasto, że jak szłam z tą tablicą to wszyscy się patrzyli jak by pierwszy raz na oczy takie widzieli , a my z M mieliśmy polewkę![]()
no wiem jak się czujecie bo ja mam to samo jak wychodze z Młodym w chuście...o matko. Patrzą jakbysmy conajmniej robili razem napad na bank w połączeniu ze stepowaniemLegnica to takie zacofane Miasto, że jak szłam z tą tablicą to wszyscy się patrzyli jak by pierwszy raz na oczy takie widzieli , a my z M mieliśmy polewkę![]()

heheh dzięki,a co mówił? ;-)no Confi - Twoj tocik wymiata!!! extra - az mojemu M pokazałam![]()
No przestań..Jagoda to malina imię :-)o tak!!! U nas to samoChociaż i u nas widzialam kilka oznakowanych wózków
tyle, że u nas jest jeszcze "polewka" z imienia![]()
No zatkało mnie 
Marzenko w google znalazłam takie pod hasłem halloween cakes ;-)A ja też tą tabliczkę kupiłam, ale nie doprosiłam się o jej zawieszenie... a Katowice niby nie małe, ale kurcze na żadnym wózku nie wiedziałam tu takiej i chciałam sobie założyć... kto to wie - może jeszcze się doproszę jak wróci...
Confi super tort! Też czegoś w tym stylu szukałam, ale nie znalazłam i postanowiłam w drugą stronę polecieć...

a dlaczego ???przecież normalne imię...
jagodka ma bardzo ladne oryginalne imie ,takie sa najlepsze

i kazał podać drugie imię (Jagoda w metryce ma jedno), zdziwił nas tym dość mocno... nie potrafiliśmy z biegu nic wymyśleć, więc zapytał się jak ja mam na imię - no i została Jagodą Agnieszką (ale tylko w kościele)A ja też tą tabliczkę kupiłam, ale nie doprosiłam się o jej zawieszenie... a Katowice niby nie małe, ale kurcze na żadnym wózku nie wiedziałam tu takiej i chciałam sobie założyć... kto to wie - może jeszcze się doproszę jak wróci...
no wiem jak się czujecie bo ja mam to samo jak wychodze z Młodym w chuście...o matko. Patrzą jakbysmy conajmniej robili razem napad na bank w połączeniu ze stepowaniem![]()

heheh dzięki,a co mówił? ;-)

No przestań..Jagoda to malina imię :-)
niektóre Jadzie też sobie zmieniają brzmienie swojego imienia na Jagoda...nie widzę w tym nic dziwnego.
) - w końcu z Synowej śmiać się nie będziesz, hehehehe 

Bardziej obciachowe jest dla mnie coś takiego ( oczywiście nikomu nie umniejszam ) widziałam ostatnio taką sytuacje...stała sobie mama z trójką dzieci, na oko pewnie tak rok po roku ..no powiedzmy 7, 8, 9 lat...ona sama ubrana bardzo ubogo...dzieci zasmarkane i brudne na buziach, pazury czarne, każde w łapce trzymało jakąs bułę, czekali na autobus, w pewnym momencie matka krzyczy : "Brajan , Kewin , Nikola autobus jedzie.No zatkało mnie
![]()

kiedys pisalam ze bede miec bratowa jagode ,a moj brat chyba sie lubuje w owocowych imionach bo mial pierwsza dziewczyne malwine no prawie jak malina
:-):-):-)