Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dobranoc,pa:-)mówiłamM wrócił, więc do jutra
Wyłączam BB bo zacznie sie marudzeniu
Do jutra
Udanego pisania
Dobranoc
no to faktycznie patowa sytuacja"..Wszystko fajnie...ale byłoby miło jakby Jagodka miała swojego świetego patrona" (no i co byście zrobiły...![]()

i jak to teraz w papierach wygląda? no wiesz jak będzie legitymację wyrabianą czy coś w tym stylu... tylko Jagoda będzie?nie nooo rewelka1. dzisiaj 8 miesiac skonczyla Iza Mira (ale to wiesz)
2. Barmanka miała 2 poranne pytania (ale podspała była, wiec nie jarzyła do konca) - otóż ... czy paula zmienila nick, i jak to jest z glutenem (ilości i dawkowanie)
3. wałkowałyśmy temat imion naszych dzieci (a to za sprawa tablic z rejestracją na wózkach)
4. nocnikowanie dzieci (expert Kasia doradzi)
5. sukcesy Malgoss (nocnikowanie i spanie Szymonka, oraz eliminowanie cycusia w nocy na rzecz herbatki)
6. Moniqsan na półjajecznej diecie
7. Kasica wzbogacona o odkurzacz
:-):-)no mam taki zamiar (z tym ograniczeniem tv) mam nadzieję że nie wpadnę w sidła kolorowego odbiornikaMoże Ty też 1. ogranicz telewizje 2. oglądaj jak Marcelek śpi

chyba Monika i Confi z tego co pamiętamdziewczyny mam pytanie czy ktoras z was zapisala sie do streectcoom??? czy w tym nie ma jakiegos haczyku?? ze za darmo sie dostaje jakies produkty do testowania a w zamian trzeba raportowac??? ale na czym te raportowanie polega??? ktora z was w to sie bawi??? wiem ze chyba confi??? i jak confi opowiedz cosik o tym???
i nawet nie wiem jak długo znowu z nami jesteś i dlaczego
. Tak czy tak się witam
Miło Cię poznać 
no ja jestem tam zarejestrowana. Testowałąm już Brise Sense & Spray i teraz dostałam karmi Black 24 butle po 400 ml :-)dziewczyny mam pytanie czy ktoras z was zapisala sie do streectcoom??? czy w tym nie ma jakiegos haczyku?? ze za darmo sie dostaje jakies produkty do testowania a w zamian trzeba raportowac??? ale na czym te raportowanie polega??? ktora z was w to sie bawi??? wiem ze chyba confi??? i jak confi opowiedz cosik o tym???
ja w raportach zamieszczam swoje oceny danego produktu więc jakby to powiedzieć nie ściemniam do końca ;-)
no to idziemyJa własnie miałam pisać że ide
No to kaman na dymka:-)