Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no skoro się kobieto trujesz to jestem w stanie w to uwierzyći zamraża mózg
![]()

no zdecydowanie..na prawde pyszne to piwkoWitajcie
Wow Confi Karmi Black... piłam... super że załapałaś się do tej kampanii(lepsze Karmi niż Brise)

czy ja wiem...my na 8 piętrze mieszkamy i często na dole jest taka sama temperatura ( termometr w aucie) no..chyba ,ze wieje wiatru mnie pokazuje -14... ale to 6 piętro, więc na dole pewnie ze 2 mniej...
To na pewno...ciesz się że paliwo nie zamarzło...bo słyszałam dzisiaj gdzieś w tv że w dieslach ropa zamarzałano skoro się kobieto trujesz to jestem w stanie w to uwierzyć
u nas -14 ... wczoraj w nocy było - 20 a dziś nasz samochód się zbuntował...zamarzła linka od sprzęgła i gazu ( dobrze ze nie hamulec) i miał takie obroty silnika ze paliwka szło jak w dobrym SUVie![]()

na ogół im wyżej tym cieplej...czy ja wiem...my na 8 piętrze mieszkamy i często na dole jest taka sama temperatura ( termometr w aucie) no..chyba ,ze wieje wiatr
u nas na szczęście benzynka z gazem...ale dziś tylko benzynka dałą radęTo na pewno...ciesz się że paliwo nie zamarzło...bo słyszałam dzisiaj gdzieś w tv że w dieslach ropa zamarzała![]()

ojjj u nas nad morzem niekoniecznie...jak wieje to na naszym 8 piętrze jest odczuwalnie dużo chłodniej niz na dole....na ogół im wyżej tym cieplej...
To na pewno...ciesz się że paliwo nie zamarzło...bo słyszałam dzisiaj gdzieś w tv że w dieslach ropa zamarzała![]()
)