Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to mój wali rączką w klawiaturę i ostatnio tak uderzał że włączył radio w kompie ( ja nawet nie wiedziałam o jego istnieniu) a teraz to radio gra cały czas bo jest specjany kanał KIDS i lecą fasolki i takie tamNo i ja mam niskie meble to wstaje przy nich i w dvd wali rączką bo wtedy ciekawy dzwięk jest.

mały ma frajdę 
To wiesz co mój robił jak mała płakała w nocy a ja nie słyszałam....budził mnie![]()

przepraszam ale się uśmiałam jak t osobie wyobraziłam

:-):-)

wrrrr też ym się wkurzyłaAle jestem wściekła ma Mwiecie co zrobił wrrr młody zaczoł kwękać w nocy ja nie słyszałam a M poszedł i zrobił mu butle , normalnie jak usłyszałam że młody je to się zagotowałam ,

faceci....To wiesz co mój robił jak mała płakała w nocy a ja nie słyszałam....budził mnie![]()

To wiesz co mój robił jak mała płakała w nocy a ja nie słyszałam....budził mnie![]()

a jakie badanie jeśli można wiedzieć ? Jakieś powikłania po poprzedniej ciąży ???
Ale jestem wściekła ma Mwiecie co zrobił wrrr młody zaczoł kwękać w nocy ja nie słyszałam a M poszedł i zrobił mu butle , normalnie jak usłyszałam że młody je to się zagotowałam , i gdzie tu wsparcie
![]()

Ale jestem wściekła ma Mwiecie co zrobił wrrr młody zaczoł kwękać w nocy ja nie słyszałam a M poszedł i zrobił mu butle , normalnie jak usłyszałam że młody je to się zagotowałam , i gdzie tu wsparcie
![]()

(także Marzenko-nie jesteś sama z tym "problemem")