Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kasica - trzymam kciuki za powodzenie w badaniach i w Waszych planach.
Bedzie dobrze-wierzę w to.
No i ... gratuluję raczkowania. Moja dupke trzyma juz w gorze, ale boksuje nóżkami w miejscu
ale pełzając i turlając się nadrabia(także Marzenko-nie jesteś sama z tym "problemem")
ale tak tylko na panelach... ponieważ nie dość że czekałam dziś pół godziny na tramwaj to w pracy mam dziś tylko 13 stopni. Już mam katar i boję się że się rozkracze. Napisałam dwa posty bo nie miałam więcej znaków do dyspozycjimiłego dzionka Kochane :*

Trzymaj się cieplutko kochana....... mnie wczoraj coś trzęsło ale 3 herbatki gorące z sokiem z bzu, czynią cuda ;-)Cześć dziewczynki, pisze do was z telefonu i zapewnie będzie to najdroższy post w moim życiu ale co tam, chciałam bardzo podziękować za życzenia dla Damisia , wzruszyłam się bardzotak szybko jeszcze: Tikanis na priv odpowiem ci jak wrócę do domu wieczorem dobrze? Na razie jestem w pracy. Aha, Aniu nie zostałaś sama, ja też jeszcze piersią karmie, dużo tego pokarmu nie mam ale by się poprzytulać wystarczy
dobra, kończę, bo już bateria mi siada. Dziękuję wam i proszę pomyslcie dziś o mnie ciepło...
... ponieważ nie dość że czekałam dziś pół godziny na tramwaj to w pracy mam dziś tylko 13 stopni. Już mam katar i boję się że się rozkracze. Napisałam dwa posty bo nie miałam więcej znaków do dyspozycjimiłego dzionka Kochane :*

agakm- pewnie nie ma problemu, przenieś :-)