Jesssuuuu....nie straszdzien doberek
widzialam ze juz pisalyscie o spacerkach ,wlasnie chcialam sie tez zapytac czy chodzicie ale sie spoznilam
u mnie tez bardzo zimno,podobno zima ma byc do majatak slychalam

:-);-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jesssuuuu....nie straszdzien doberek
widzialam ze juz pisalyscie o spacerkach ,wlasnie chcialam sie tez zapytac czy chodzicie ale sie spoznilam
u mnie tez bardzo zimno,podobno zima ma byc do majatak slychalam

:-);-)Wypluj te słowa!!!podobno zima ma byc do majatak slychalam
No nie mów że ona mnie odwiedza na profilua Truskawę znalazłam, bo weszłam chyba na Twój profil i ona tam była w 10 ostatnio odwiedzającychi tak sobie na nią weszłam, żeby zobaczyć co dziewczę ciekawego pisze...i miała jakąś awanturkę na mamach pilskch (Mamstud pozdrawam!), no i właśnie ten post rzucił mi się w oczy, więc Wam wkleiłam...
A ja siedzę i czekam na to aż mnie T odwiedzi/nawiedz*... muszę do sklepu się udać, a ona z Młodą posiedzi troszkę... Mam tylko nadzieję, że nie za długo posiedziJutro pewnie znowu cały dzień w domu spędzę... już mnie te temperatury wykańczają... choć na te pół godziny gdybyśmy wyszły to pewnie nic by się nie stało, ale jak pomyślę o tych zaspach śniegu to mi się odechciewa pchać wózek... Roxy Tobie tam w centrum to dobrze... wczoraj jak szłam do pracy to patrzałam jak tam pięknie odgarnięte chodniki... zero śniegu na 3-go Maja.. a u mnie
*proszę sobe wbrać odpowiednią wersję

Masakra ze spacerami
ja tutaj nie często chodze...jade albo do mamy,albo na Giszowiec do rodziców P,tam przynajmniej parki są a oni mają ogródek

Belga to ja Kochana znam... przecież mieszkałam 300 metrów od BelgaOstatnio jak szłam z młodą do Belga(sklep) to nie było zle ale ja mam wielkie koła w wózku;-)
Nie wybierasz się może do "naszej" przychodni? Ja ide w piątek![]()
A ja mam w wózku 2 z tyłu dość duże, a te przednie takie mniejsze... ale nie jakieś bardzo małe... 
ale przynajmniej chodniki badziej odgarnięte i możesz iść po zakupy jakoś normalnie. a umnie z tym lipa. chodniki zawalone, a jak jakiś odgarnięty to samochód zaparkowany tak, że się przejść nie da
no i w tym momencie marzę o Belgu. Kiedyś niecierpiałam tego sklepu
Ale tu na Ligocie to albo masz małe sklepiki spożywcze, za którymi nie przepadam, albo jest jedna Biedronka, ale w niej tak ciasno, że ciężko tam z wózkiem się poruszać...no weszłam i sprawdziłam... i jest! wejdz sobie na swój profil i zobaczysz...No nie mów że ona mnie odwiedza na profilu![]()

:-)
:-)Chodzi o tą przychodnie?Uff... Dużo nie naklikałyście to ide nadrabiać
Ja już po lekarzu, wyniki ok - tym razem obeszło się bez ekscesów

Chodzi o tą przychodnie?
Dobrze, że wyniki badań dobre![]()

).