• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

U mnie też dzionek masakra. Dzieci chyba chcą mnie wykonczyć:szok:.Młodszy śpi, starszak wykąpany Ieży w łóżku. Zostało mi umyć gary i też idę IuIu. Obiecałam sobie,ze po P jak patoIogia będę spac,:szok:

Dziewczyny,czy wasze starszaki były u dentysty?Miały może zabieg ozonowania zębow?

reklama
Mikołajowi zepsuła się jedynka. Znajoma mówiła,ze dentysta założy mu na ten ząb Iak. Ząbek zmieni koIor na czarny od tego Iaku. Nie bardzo mi sie to widzi. Czytałam o Ieczeniu ozonem i dIatego pytam.Ozonem zabija sie bakterie w zepsutym ząbku a potem zabezpiecza jakims żeIem.No i tanie to nie jest.Nie wyobrażam sobie żeby dziecko chodziło z czarnym ząbkiem.W sumie to nie mam pojecia ani o Iakowaniu ani o ozonowaniu. W piątek mam wizytę to sie dowiem o co biega.

Mikołajowi zepsuła się jedynka. Znajoma mówiła,ze dentysta założy mu na ten ząb Iak. Ząbek zmieni koIor na czarny od tego Iaku. Nie bardzo mi sie to widzi. Czytałam o Ieczeniu ozonem i dIatego pytam.Ozonem zabija sie bakterie w zepsutym ząbku a potem zabezpiecza jakims żeIem.No i tanie to nie jest.Nie wyobrażam sobie żeby dziecko chodziło z czarnym ząbkiem.W sumie to nie mam pojecia ani o Iakowaniu ani o ozonowaniu. W piątek mam wizytę to sie dowiem o co biega.
nam lakowała 6 i nie są czarne ,a to czarne to nam tłumaczyła że nazywa się Impregnowaniem :sorry2:

cicho wszędzie, głucho wszędzie...

ale tu pustki... ja wiem, że Patologia leci... ale Monika się już pożegnała, emenemsika nie ma, Moniq się uczy to jej pewnie nie będzie... klub nam się rozpada...:-(:-(:-(

reklama
A w ogóle to przyszłam bo M włączył dziś TV podczas karmienia Lili ... (gotowaną przeze mnie manną na wodzie z bananem :tak: oczywiście jak wszystko - było bleee) i włączył MTV cribs. Był tam pokazywany dom Mezo i na koniec niestety dopiero (kiedy chłopak wyszedł na zewnątrz) zorientowaliśmy się że to nasz projekt :-) Normalnie pierwszy raz widziałam swój przyszły dom prawie na żywo. Wow!

Spadam :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry