Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

życzę dużo zdrówka !!! 
:-):-) bardzo prosta w sumie, marchewka, pietruszka, ziemniak, brokuł i kurczak.. dałam koperku i świeżej bazylii.

nie zazdroszczędzisiaj na noc -25kiedy to się skończy.....

. Tylko się boję trochę, bo mam takie głupie skojarzenia, że jak komuś za bardzo na czymś zależy, to właśnie się nie udaje:-(.
).Widziałam, że poruszałyście temat rodzeństwa dla naszych pociech - ja też bym chciała i to dość szybko - wiecie, w moim wieku. Tylko się boję trochę, bo mam takie głupie skojarzenia, że jak komuś za bardzo na czymś zależy, to właśnie się nie udaje:-(.
No i nie wiem, jak sobie bym poradziła z dwójką maluchów, bo teraz nieraz nie wyrabiam ( dziś już się wkurzałam na młodego, bo wył i piszczał, jak robiłam obiad, a i tak się tak spieszyłam...).
moniq, a to wasz domek już się buduje? czy dopiero macie takie plany?

Kochana - no niestetety taka jest prawda..ze jak sie czegos bardzo chce, to jakies sprzeczne rzeczy mają miejsce...
Tak bylo z moją ciażą:-( No ale na szczescie udało się (Pani dr uspokoiła i "wywaliła"nas na urlop;-))
Wierze, że dasz sobie radę nawet z trójką. Poza tym możesz liczyć na duże wsparcie i pomoc w postaci męża i mamy.
. Ale się wyspałam, mimo, że oczywiście słyszałam, bo też się budziłam, ale nie musiałam wstawać;-).