Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hanana5- ale ja tez wlasnie biore prenate elite classic no i jednak mam za malo zelaza,, wiem ze moja mama miala z tym tez problem i dostala od lekarza zastrzyki 26 lat temu..zobaczymy co mi przepisze..![]()
moja kuzynka zaraz po urodzeniu dziecka je dostała w kwietniu tego roku - i ma dwa wielkie siniaki na plecach fioletowe do tej pory !!! masakra 

w życiu czegoś takiego nie przeżyłam i boję się , że jeszcze się ten ból powtórzy.
jak u Ciebie ladygad
Albo z tym cholernym oddechem , co wieczór na zimnym balkonie , to już przegięcie !!:-) I widzę, że sporo z nas ma kolejny "fajny" problem z uchem. Matko Boska od razu będzie mi się lepiej spało :-) No prawie lepiej spało , bo niestety ale nie mogę zasnąć ! W pierwszych miesiącach spałam prawie na stojąco, a teraz 1-2 w nocy a ja mam oczy szeroko otwarte. Przygotowania do świąt zaczynałam o 22-ej i było o.k. , żadnego zmęczenia. Jedynie co mnie męczy to chodzenie po schodach. Po paru stopniach, muszę stanąć , bo dostaję zadyszki. No dosłownie jak stara babcia !