kasica212
Sanka & Samka
nasza decyzja wynikneła z tego że babcia teraz działa na mnie jak płachta na byka - my w jednym pomieszczeniu długo nie wytrwamy aby się nie pokłócić
a tam będę mieć cisze i spokój. Przy okazji będę przy przestawianiu rzeczy w kuchni bo teraz nie będziemy jej remontować, dopiero w przyszłe wakacje
Ostatnio strasznie chodzi za mną chęć wyjazdu do Pragi, do Czech, ale to jest zamęcząca podróż i poczekamy jak maluch skończy roczek - musze jakoś wytrzymać dwa lata bez tego cudownego miasta :-(
a tam będę mieć cisze i spokój. Przy okazji będę przy przestawianiu rzeczy w kuchni bo teraz nie będziemy jej remontować, dopiero w przyszłe wakacjeOstatnio strasznie chodzi za mną chęć wyjazdu do Pragi, do Czech, ale to jest zamęcząca podróż i poczekamy jak maluch skończy roczek - musze jakoś wytrzymać dwa lata bez tego cudownego miasta :-(
Tancerka będzie, po tatusiu! :-) Najśmieszniej jest, jak zaczyna stepować na moim pęcherzu... 
Chwilami się aż martwię, czy mi się jakieś mięsidełka nie pozrywały, bo takie właśnie jest uczucie. 
smark mam do kostek
( co przy moich krwawieniach z nosa jeszcze pogarsza sprawę), zatkane uszy i nos, i załzawione oczy, dlatego wpadłam tu tak na chwilę - słowem obraz nędzy i rozpaczy
super ze nasze grono sie powieksza
jakas tancerka bedzie
jak nic nie pomieszalam ok 3h trwa badanie a ponoc ta glukoza za dobra nie jest