DO tego wózka jest podobny Babyactive Jet
NAJMODNIEJSZY WÓZEK BABY ACTIVE JET+FOTELIK (519070639) - Aukcje internetowe Allegro
NAJMODNIEJSZY WÓZEK BABY ACTIVE JET+FOTELIK (519070639) - Aukcje internetowe Allegro
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
teraz trzeba dokończyć to, co się zaczeło.
). Normalnie cieszcie sie, ze nie chorujecie na takie cudo...
Sorry, odbijać mi juz zaczyna, i żarty mam nie na miejscu.
i mnóstwo radości z Maleństw!Katarzynka83- nie rozumię znaczenia wiatrem podszyta. Powiem ci ze zimą moj synek zeszłego roku miał 9-10 miesięcy i jak sobie siedział grubo ubrany- dodatkowo zabezpieczony w spiworek było mu bardzo wygodnie - a jak zasypiał to najbardziej byłam zadowolona z tego ze w pozycji leżacej osłonka na nóżki z wózka łaczy sie w okolicy budki i jest naprawde wiatroszczelna poza tym nie ma zadnej szczelinki w okolicy głowki przy opcji lezacej i nic dziecku nie wieje - takze prosze wytłumacz mi o co chodzi ci Kasiu- z tym swierdzeniem wiatrem podszyta.
Ankzoc Już troszkę wcześniej sie wypowiedziałam na temat budki

I nasze maluszki zdrowe przyszly na swiat w maju 2009!!!
zobaczymy ile wytrzymam...Bo nie spalam za dobrze
Czasami nie rozumiem mojej mamy generalnie jest bardzo kochana ale czasami ma dziwne jazdy i mowi mi takie rzeczy zeby mnie zabolalo:-(Jest bardzo dumna i nie da sobie nic wytlumaczyc, uwaza ze wie wszystko
Ale z tego co widze po innych to chyba kazde starsze pokolenie tak ma. Ma do mnie przyleciec 2 stycznia (wszystko zarezerwowane) zobaczymy jak bedzie :-(Ehh ciesze sie ze jestem w ciazy bede miala coreczke i kogo kochac tulic itp
sorry ze sie rozpisalam ale musialam sie wyzalic
A tak pozatym mala juz podchodzi coraz wyzej dzisiaj kopala na wysokosci pepka, ale kopie..nie spie kochane nocami
taka mala wierciucha
. Wpadlam do niej do szpitala to pokazywala mi wykres to ma tyle skurczy ze jestem pewna ze dzisiaj urodzi
Mowilam jej zycze Ci zebys urodzila po 24,w nowym roku
zobaczymy
Jak bylam u niej to byla cala rodzina od strony meza od niej z Polski przyjechac nie mogli i tez wlasnie rozmawialismy o porodzie rodzinnym ona sobie taki zazyczyla

No tak mi się wydawało,że ta budka w spacerówce jest mało solidna, cieńsza niż budka w gondoli... no ale to teraz mi przyszło do głowy jak oglądałam w necie zdjęcia bo jak widziałam na żywo to nie zwróciłam uwagi. Ogólnie wózek bardzo mi się podoba i raczej się na niego zdecydujemy... A masz jakieś uwagi co do niego? Chyba pisałaś na wątku o wózkach, że jesteś z niego zadowolona...Katarzynka83- nie rozumię znaczenia wiatrem podszyta. Powiem ci ze zimą moj synek zeszłego roku miał 9-10 miesięcy i jak sobie siedział grubo ubrany- dodatkowo zabezpieczony w spiworek było mu bardzo wygodnie - a jak zasypiał to najbardziej byłam zadowolona z tego ze w pozycji leżacej osłonka na nóżki z wózka łaczy sie w okolicy budki i jest naprawde wiatroszczelna poza tym nie ma zadnej szczelinki w okolicy głowki przy opcji lezacej i nic dziecku nie wieje - takze prosze wytłumacz mi o co chodzi ci Kasiu- z tym swierdzeniem wiatrem podszyta.
Ankzoc Już troszkę wcześniej sie wypowiedziałam na temat budki