Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My padlismy obydwoje z mezem po 2 godzinie
Ale moj tez jeszcze chrapie w sypialni
Slysze go az tutaj
Dzisiaj o 4.15 w nocy urodzila moja przyjaciolka 3800g i 54cm zdrowego silnego synka
Juz nie moge sie doczekac kiedy pojade do szpitala i ja odwiedze i zobacze malego
Moja mala kopie i wierci sie od rana..
My za to dzisiaj znowu do tesciow a potem jedziemy zobaczyc malego mojej kolezanki
Pozdrawiam spiochy!
widać kto balował do rana, a kto grzecznie spał
my też w domku. Moja znajoma urodziła wczoraj, chciała przetrzymać chociaż do 12, żeby był 2009 rocznik, ale nie udało się. Ona śpi, jej narzeczony był przy porodzie i mówi, że było mu jej bardzo szkoda, nie chce by sie tak więcej męczyła (i dobrze, niech facet wie o co chodzi). Poza tym podekscytowany i wzruszony na maxa, ależ miał Sylwestra, co??:-) Ja też nie mogę się doczekać Matiego 
Takk więc Sylwester bez atrakcji... Chociaż Mały tak się wiercił, ze aż mnie bolał bok, takie kopniaki mi dawał :-) i to z pół godziny conajmniej szalał - miał chłopak imprezkę :-) "Bawiliśmy" się bez szampana itp. o soczku i herbatce, ale zawsze coś. Pierwszy rok bez alkoholu zarówno u mnie jak i u T.:-)
aby było dla Was słodką inspiracją i energią na resztę życia 
uciekałam stamtąd jak pieprz rośnie bo mi wstyd a do tego chcieli mnie od razu na ginekologii zamknąć[bo nie zrobią żadnego badania dopóki nie przyjmą na oddział,ale przecież nic dzidzi nie jest bo kopie]ale dzisiaj muszę iść donieść swoje ubezpieczenie bo nie miałam. Albo niech mi przyślą rachunek którego nie zapłacę.. ja już tam się nie pokażę
you can dance ;-)
fajnie urodzić 1 stycznia, moja kuzynka w zeszłym roku urodziła Wiktorka tego dnia. Ale urodziny w Sylwestra też mają swoje plusy - nikt nie ma takiej imprezy, żeby cały świat się bawił ;-) jak się wkleja te zdjęcia na forum?? Ja też chciałam brzucha wkleić ale nie umiem.. Mam go na kompie i teraz jako zdjecie pprofilu ale nie umiem w post'cie..
ja bym lunatykowała jeszcze jakbym się o 3 położyła 
Szalał od 16 do 18 około, potem był spokojny, ale az bok mnie bolał ;-) A T puszczał taka głupkowatą melodyjkę i jak przystawił mi do brzucha to Mały mi z łokcia (chyba) zdzielił to aż podskoczyłam:-) Chciał tatusiowi powiedziec, żeby przestał hehe:-)imagination fajnie, widać Twó synek ma zadatki na tancerza skoro tak szalał w Sylwestrayou can dance ;-)
Ja tak bynajmniej robię...wyszło, piękny brzuśMoże synek chciał, żeby Tata zmienił płytę ;-) dziękuję imagination, zaraz spróbuję to uskutecznić:
Zobacz załącznik 106860
jak próba brzucha?? Wyszło??