reklama

Mamy majowe 2009

:-Dno to j sie dzis melduje pierwsza:):-)
wstalam rano bo gosci wyprawialam do domku,, wczoraj poszlam spac ok 3 nad ranem, chlopy siedzialy jeszcze do 5.. heheh teraz moj mezulek spi jak zabity:-D to jeszcze raz dosiego:rofl2: umieszczam nowe zdjatko wlasnie z sylwka

reklama
Hej kochane,

Ja melduje sie jako druga:-DMy padlismy obydwoje z mezem po 2 godzinie:tak:Ale moj tez jeszcze chrapie w sypialni:baffled:Slysze go az tutaj:-DDzisiaj o 4.15 w nocy urodzila moja przyjaciolka 3800g i 54cm zdrowego silnego synka:tak:Juz nie moge sie doczekac kiedy pojade do szpitala i ja odwiedze i zobacze malego:rofl2:Moja mala kopie i wierci sie od rana..:tak:My za to dzisiaj znowu do tesciow a potem jedziemy zobaczyc malego mojej kolezanki:-DPozdrawiam spiochy!

P.S wstawilam nowe foty na forum Fotki brzuszkow i USG (czy jak to leci) hehe

Kochane Mamusie Szczesliwego Nowego Roku 2009!!!

Trzecia :-D widać kto balował do rana, a kto grzecznie spał :tak: my też w domku. Moja znajoma urodziła wczoraj, chciała przetrzymać chociaż do 12, żeby był 2009 rocznik, ale nie udało się. Ona śpi, jej narzeczony był przy porodzie i mówi, że było mu jej bardzo szkoda, nie chce by sie tak więcej męczyła (i dobrze, niech facet wie o co chodzi). Poza tym podekscytowany i wzruszony na maxa, ależ miał Sylwestra, co??:-) Ja też nie mogę się doczekać Matiego :tak:

A ja melduję się jako czwarta;-)
My Sylwestra spędziliśmy we dwoje (no troje, bo z Synciem w brzusiu) w domciu. Kochanie przyszło do mnie po 16 i tak sobie siedzieliśmy przed tv do 22, potem padliśmy jak kawki i obudziałam się przed 24 z okropną biegunką, tak więc Nowy Rok powitałam na kibelku i fajerwerki mnie ominęły :-( Po 1 poszliśmy spać i spaliśmy do rana :tak: Takk więc Sylwester bez atrakcji... Chociaż Mały tak się wiercił, ze aż mnie bolał bok, takie kopniaki mi dawał :-) i to z pół godziny conajmniej szalał - miał chłopak imprezkę :-) "Bawiliśmy" się bez szampana itp. o soczku i herbatce, ale zawsze coś. Pierwszy rok bez alkoholu zarówno u mnie jak i u T.:-)

Dziewczynki, wszystkiego NAJ w Nowym Roku, zdrówka dla Was i Waszych skarbów :-) ten rok będzie dla Nas wyjątkowy, to na pewno:-D

Przy porannej kawce, pierwszej w 2009 roku (rocznik naszych dzieciaczków hihi) życzę Wam z całego serca wszystkiego dobrego, powodzenia w życiu zawodowym, wiele wiele ciepła i miłości w życiu osobistym i przede wszystkim zdrowego , ślicznego bobaska i lekkiego rozwiązania w okolicach maja :-D aby było dla Was słodką inspiracją i energią na resztę życia :tak:

U mnie nowy rok zaczął się MASAKRYCZNIE i skończył na SOR-rze w szpitalu, tym razem to ja byłam szyta :dry: uciekałam stamtąd jak pieprz rośnie bo mi wstyd a do tego chcieli mnie od razu na ginekologii zamknąć[bo nie zrobią żadnego badania dopóki nie przyjmą na oddział,ale przecież nic dzidzi nie jest bo kopie]ale dzisiaj muszę iść donieść swoje ubezpieczenie bo nie miałam. Albo niech mi przyślą rachunek którego nie zapłacę.. ja już tam się nie pokażę
a co zrobiłam to mi nawet tutaj wstyd pisać :crazy:

ojej sheeppy co się stało??
imagination fajnie, widać Twó synek ma zadatki na tancerza skoro tak szalał w Sylwestra :tak: you can dance ;-)
Kokoszka a jak ma na imie ten synek koleżanki?? Moja dała swojemu Alan - ładnie prawda :tak: fajnie urodzić 1 stycznia, moja kuzynka w zeszłym roku urodziła Wiktorka tego dnia. Ale urodziny w Sylwestra też mają swoje plusy - nikt nie ma takiej imprezy, żeby cały świat się bawił ;-) jak się wkleja te zdjęcia na forum?? Ja też chciałam brzucha wkleić ale nie umiem.. Mam go na kompie i teraz jako zdjecie pprofilu ale nie umiem w post'cie..
tikanis chyba nie potrzebyjesz wiele snu :-D ja bym lunatykowała jeszcze jakbym się o 3 położyła :tak:

Zrobię Mężulkowi pyszne śniadanie - On też jeszcze śpi.. Naleśniki z bananami, trzeba dobrze zacząć Nowy Rok :-)

imagination fajnie, widać Twó synek ma zadatki na tancerza skoro tak szalał w Sylwestra :tak: you can dance ;-)
Szalał od 16 do 18 około, potem był spokojny, ale az bok mnie bolał ;-) A T puszczał taka głupkowatą melodyjkę i jak przystawił mi do brzucha to Mały mi z łokcia (chyba) zdzielił to aż podskoczyłam:-) Chciał tatusiowi powiedziec, żeby przestał hehe:-)

Co do fotek na forum to masz jak piszesz wiadomość taką ikonkę ze spinaczem i tam sobie z kompa ładujesz zdjęcia. Potem w tekście klikasz na ten spinacz i "Insert all" jeśli chcesz wszystkie... i gotowe :tak: Ja tak bynajmniej robię...

Może synek chciał, żeby Tata zmienił płytę ;-) dziękuję imagination, zaraz spróbuję to uskutecznić:
Ja20tc.jpg

jak próba brzucha?? Wyszło??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry