reklama

Mamy majowe 2009

patusia- tak dziwny troche zapach...i zabarwienie jasno-metne konsystencja wodna... czasem po prostu czuje jak leci ze mnie podobnie jak bym siusiala... i nie wiem co to jest... a tu w UK od samego poczatku nie zostalam badana przez gina tylko przez polozna i GP... jestem zla bo nic wczesniej takiego nie mialam... ale jade do PL w styczniu to tam jak cos sie nie wyjasni to zapisuje sie do gina...
koniecznie sie wybierz mam nadzieje ze to nic powaznego ,
Pewnie sie cieszysz na myśl o urlopie w Polsce

reklama
hej
Paula wiem że taka mętnawa wydzielina może się w ciąży pojawić, ale jeżeli masz możliwość to na wszelki wypadek skonsultuj to z ginem.
Co do sylwestra to my przespaliśmy Tomuś po kolejnej dawce leków przeciwgorączkowych zasnął i spał do rana a my z nim i rano pojechaliśmy do lekarza dostał antybiotyk bo ma zaczerwienione gardło. Więc u nas raczej mało zabawnie....

anulinko kochana rozumiem i popieram.. po to jest właśnie to forum żeby się dzielić swoimi doświadczeniami wątpliwościami itd itd...:tak: każda z nas ma swoje zdanie swoje wątpliwości..i fajnie jest się wygadać osobom będącym "w temacie"..również uważam że nie ma co naskakiwać..w końcu i tak każda z nas podejmuje decyzje co i jak...ściskam Cię mocno ;-)

sheeppy;-) po dupie za ten likier duszkiem wypity:tak: uważaj kochana na siebie i maleństwo..każdy człowiem ma czasem takie różne chwile że żyć się odechciewa..ale pamiętaj że masz dla kogo żyć i musisz byś silna!!!głowa do góry a napewno spotkasz kiedyś fajnego i godnego zaufania samczyka;-)w końcu niezła laseczka z Ciebie:-):tak:zemsta zemstą..ale pamiętaj że to cudo pod Twoim sercem nie jest niczemu winne i pojenie go alkoholem raczej się mu nie podoba...zresztą przecież Ty Słońce dobrze o tym wiesz..:tak:Oby ten rok był Twoim przełomem w życiu i oby było już coraz lepiej!!!! buziole i uważaj na siebie i swoich mężczyzn;-)

lilian ten Twój mąż to będzie miał przerąbane:-D nici z męskiej solidarności:-) a może jednak będzie jeden mężczyzna....;-)buziole dla Was

paula nic się nie martw. owszem wydzielina obfita o niemiłym zapachu prawdopodobnie oznacza jakąś infekcję ale lekarz na pewno przepisze Ci jakieś leki i wszystko będzię ok..ja przerabiałam te sprawy przez cała 1 ciąże....3mam kciuki

niewymienione mamusie pozdrawiam i przytulam

dawno mnie nie było..ale podczytywałam Was w miarę możliwości..gratuluję siusiaków i ich braków u Waszych dzieciaczków..a te wstydliwe tulę tym bardziej..w końcu przyjdzie czas że już nie będą takie wstydliwe:blink:

u mnie sylwek spędzony w domku..przyszła siorka z chłopakiem na chwilkę zajrzałą moja mama z babcią a po sztusznych ogniach ok 1 poszliśmy spać..:blink:teściowa od poniedziałku jest w domu.szpital "pozbył się kłopotu"..jej stan jest bez zmian..cewnik pampers..czasami kojarzy czasami nie..czekamy na miejsce w szpitalu rehabilitacyjnym...i mam nadzieje że kobieta powróci do zdrowia i spawności..qrcze jestem zmęczona tymi problemami szpitalami... do tego już kolejną noc zarwałam bo Jula od poniedziałku jest chora...katar kaszel i te sprawy.na szczęście gorączki już nie ma ale całą noc tak kaszlała że biegałam do niej co chwilę.. a tak poza tym to Qrde zimno!!!!:wściekła/y: jak ja zimy nie lubię!!! już bym lato chciała!!! i Braciszka dla Julci:zawstydzona/y: ale na wszystko przyjdzie czas...8 stycznia mam iść do gina do kontroli po zabiegu...i może w końcu będzie można się z Ł poprzytulać bo od początku września nic...a mężulek już po ścianach chodzi i śmieje się że jak mu 8smego po wizycie nie dam to pójdzie i oklepie gina:-Dnie no on tak tylko żartuje ale no stęsknił się biedak:-D:-Dpozdrawiam i ściskam Was wszystkie kochane kobietki

Dobry Ranek Kochane :-D co tam w Nowym Roczku? Ja mam wolne do konca tygodnia więc słodkie lenistwo :tak: wezmę się póżniej za prasowanie ale najpierw kawka z Wami :tak:

Maja33 opowiedz o tych skurczach, jak je czujesz?

a ja od rana mam super humorek, wstaje odsłaniam rolety i co widzę, bieluśko od śniegu, słonce świeci i mróz -4, ale super pogoda, uwielbiam zimę a szczególnie w taki wydaniu, wiec dzis juz od rana jestem pozytywnie nastrojona. I tak bym sobie pojezdziala na łyżwach lub nartach hmmmm ale się rozmazyłam! Jutro idziemy z moim męzem na zakupy, musze cos sobie kupic, chociaz nie mam jakos szczegolnie okreslonych preferncji

paula- kochana ja zajrzałam do mojej mądrej ksiązki " w oczekwianiu na dziecko" gdzie są zawarte chyba wszytskie możliwie nurtujące nas pytania i już ci piszę. Wodniste upławy o łagodnym zapachu nie są objawem patologicznym. Mogą one się zwiększać w trakcie ciąży, nalezy stosowac wkladki lub podpaski, nie wolno użwac tamponów. Nalzey utrzymywac czytsosc i suchosc w czym moze pomoc stosowanie bawelnianej bielizny. Unikac trzeba obcislych spodni, rajstop./ Nie nalezy stosowac irygacji! W razie gdy upławy stają się zóltawe, zielonkawe i towarzyszy im uczucie pieczenia, swedzenia zaczerwienia i bolesnosci- nalezy poinformaowac lekarza bo nastapilo zakazenie. Także nie masz czym sie martwic jest to naturalne, a pozatym to polceam plyn do higieny intymnej AA, jest naprawde rewelacyjny.

Ostatnia edycja:
Witajcie Dziewczyny!
LILIann, zatkało mnie jak napisałaś o tych dziewczynkach! Bedziesz miała tyle panieniek że nie wyrobisz na zakupach! :-D No chyba ze nie beda strojnisie ;-) Ale fajnie! Maz juz sie pewnie przyzwyczail do damskiego towarzysta ;-)

Sheeppy, dbaj o siebie! Dobrze, że nic groźniejszego się nie stało!

A ja dzis pierwszy dzien w pracy po zwolnieniu.... oczywiscie zaczal sie `bardzo milo`.... spotkalam `ulubiona` kolezanke ktora zapytala sie jak sie czuje... nie zdazylam odpowiedziec a ona sama odpowiedziała `chyba grubo`:nerd: :crazy: Zlosliwa jedza!!!
Poza tym nie mam sily juz siedziec za biurkiem... chyba zbytnio sie przyzwyczailam do odpoczywania w domu:zawstydzona/y:

katarzynak83- kochana nie martw się, rozwalają mnie tacy prosci ludzie. Pomyśl sobie, ze jesteś ponad nimi! A one pewnie albo stare panny, albo bezdzietne, alebo jeszcze jakies inne maja problemy natury psychicznej hahaha
a ty chcialas tez x-landera xa, a wiadzialas limitowana kolekcje 2008??
X-lander Limited Edition 2008
pozdrawiam i życze dużo siły w wytrwaniu w pracy :)

katarzynak83- kochana nie martw się, rozwalają mnie tacy prosci ludzie. Pomyśl sobie, ze jesteś ponad nimi! A one pewnie albo stare panny, albo bezdzietne, alebo jeszcze jakies inne maja problemy natury psychicznej hahaha
a ty chcialas tez x-landera xa, a wiadzialas limitowana kolekcje 2008??
X-lander Limited Edition 2008
pozdrawiam i życze dużo siły w wytrwaniu w pracy :)
Dzieki Ankzoc, mam ndzieje ze dotrwam do 16 :sorry2: A ta baba co mi ciagle przygaduje ma dziecko ale mam wrazenie ze nie jest z tego zadowolona... ciagle sie przechwala, ze jak byla w ciazy to w ogole o siebie nie dbala, brala wszyskie niedozwolone leki, nie brala witamin, jezdzila na nartach z brzuchem i miala dewize `jesli moje dziecko bedzie chcialo przezyc to przezyje a ja nie musze mu w tym pomagac`:confused::baffled: dziwne, że tak opowiada.... chyba faktycznie ma jakis problem ze soba...

Ogladam wlasnie tego x landera ale musze poszukac czym on sie rozni od tej podstawowej wersji...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry