Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ogolnie mowiac jak pomysle, ze w poniedzialek znow do pracy to zbiera mi sie na wymioty
ale jeszcze do polowy kwietnia a potem na macierzynski i rok wychowawczego

. To jedyna zupa którą lubi mój synus i sam o nią prosi. Oczywiście z dużą ilością makaronu...zglos sie moze do swojej GP ona wystawi ci zwolnienie zz ktore i tak placi w pelni pracodawca nic nie stracisz a odpoczniesz troszke... pamietaj zdrowie najwazniejsze... ja od samego prawie poczatku siedze na zwolnieniu a dokladnie od 2 miesiaca bo mam zagrozona... i nie pali mi sie wracac do pracy.. w trosce o dzidzie.. pozdrawiam gorao..Co do bolow plecow i kegoslupa ja tez je mam od dawna.Czasami tak mnie boli ze nie moge sie przewrocic w lozku.Byc moze ja to mam od pracy caly czas jestem na nogach i pracuje fizycznie ,ale to tez uroki ciazy.Jestesmy coraz wieksze hihi
ania77- poprosze o miseczke.. bo mi narobilyscie ochoty na te zupki ale nie mam juz weny do gotowania.. bo nastalam sie przy tych pierogach..Mnie też bolą plecy ale tylko dolna część. Co jakis czas ból jest nie do wytrzymania bo kręgosłup wygina się pod ciężarem maluszka.
Sheepy mnie też mala kopie na wysokości pępka a czasem na samym dole, czego nie lubię, bo z reguły obrywa mój pęcherz. Staram się wtedy delikatnie popchnąć ja do góry ;-)
A rozśmieszę Was bo ja też dziś ugotowałam pomidorówke. To jedyna zupa którą lubi mój synus i sam o nią prosi. Oczywiście z dużą ilością makaronu...