mamamatysia
Fanka BB :)
No właśnie kanapki sama zrobiłamjeśli to wykwintne danie przygotował mąż to musisz to docenić.
do wykwintności dużo im brakuje.Ale M otworzył wino
Dziękuję w imieniu Adama i swoim:-)ojej... ojej...
Sylwuś - wobec tego - Wszystkiego najnajnajlepszego dla Ciebie i Adama na kolejne wspólne dłuuuugie lata!!!
Życzę Wam przede wszystkim zdrowka - bo całą najważniejszą resztę już macie (fuuuull miłości, szczęscia i kasy;-)):-):-):-)
![]()

byłam tu dziś miałam już gotowego posta coś mi laptop zaczął zamulać i wcieło mi całego posta
tak się spieniłam ,że odrazu wyłonczyłam laptopa.
brakuje mi tego ciągłego dłubania we włoskach.Teraz to robie włoski od czsu do czasu ,a to już nie jest to samo co dzień w dzień 8-10godzin :-(a pozatym boje się ,że czasowo wyjde z wprawy i po zbyt długiej przerwie będe wszystko wolniej wykonywać.A napewno na ponowne otwarcie swojego salonu nie bedzie szans bo pracująć po6godzin obroty nie były by duże.Więc jak się uda to będe musiała poszukać pracy u kogoś na 6godzinek ,najlepiej na ranną zmiane jak Nicol będzie w przedszkolu ,a to dopiero jak będzie mieć 2lata.Na szczęście czas szybko leci
A skoro moje posty tak Ci przeszkadzają to je po prostu omiń,też nie masz się czego czepiać