Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

tez chcieli miec syna ale coz nie udalo sie i sa same dziewczyny:-) i teraz ja i moja siostra mamy corki tyko trzecia siostra sie wylamala i bedzie miec synka
wiec u nas tez babiniec
, ale do 13 nam jeszcze brakuje
maja- to macie szczescie.. u nas niestety nie w Dublinie tak a w Belfascie tylko czasem z doskoku..wiec nie mam na co liczyc.. ale bede w PL z 3 tygodnie to poprosze o wode swiecona w kosciele i sama pokropie dom..
, ani na Ciebie ani na Sheppy- mysle ze kazda z nas ma tak wiele problemow, cz\y to zdrowotnych czy tez prywatnych zeby bawic sie w jakies naskakiwanie na siebie- ja po prostu zapytalam? Przeciez nie jestesmy dziecmi. A jesli chodzi o forum to nie wiedzialam ze mam dostep- a tak na marginesie to super bo mozna sie rozpisac. Ja niestety mam dola bo okazalo sie ze jedna z moich dziewczynek- ma jakies wady obu nerek.Co jest bardzo powazne- lekarz powiedzial ze jedna nie bedzie funkcjonowac, a drugiej na razie wogole nie widzi
. Wiec nie wiem co mam robi- tak bardzo chciala bym juz byc w Polsce i pojsc na badanie. A z drugiej strony boje sie lotu i przedwczesnego porodu.
Nie martw się tym usg, często lekarze się mylą ;-)Na pewno dziewczynki urodzą się zdrowe, jak byłam w ciaży z Nikusiem to lekarka nie widziała ani pęcherza, ani żołądka.. po prostu lipne usg
.