mamamatysia
Fanka BB :)
Wszystkiego najlepszego dla Majki i Ani-dziewczynki oby ten ostatni niemowlęcy miesiąc był pełen wspaniałych odkryć i nowych umiejętności.Przesyłam buziaka od Filipa.
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

..Nosz wkurzylam sie na maxa bo juz ala dostawala go od piatku a tu on nadal go zalecal..
..nosz jadly by non stop....i jeszcze wiecej..
:

Najpierw bieganina po gabinetach u kol.kosmetyczki-normalnie kocham do niej chodzić(gabinet ma na miejscu mojego byłego salonu-odstąpiłam jej lokal)także mam mega sentyment do tego miejsca
to tak jakbym była w domku.Fryzjer też ok ,z tym,ze jutro jak czas pozwoli to musze moją fryzure nieco udoskonalić sama.Musze ją bardziej postrzępić i wycieniować,coby nadać fryzurce ostrzejszych kontórów i wyraźniejszej faktury,krótko mówiac -musze po swojemu.
masakra normalnie,no i już mam stresa bo obawiam się ,że będzie problem z kupnem
ale w zasadzie poco do konkurencji,sama wolałabym zająć się twoimi włoskami
Powiem Ci,ze nawet fryzjerka nie obetnie prosto włosów jak dostanie nie profesjonalne nożyczki-po prostu się nie da ,takowe nożyczki są zatępe.Także niema jak fryzjerskie,można ciąć nimi ślizgiem,kanałowo czy pikować włoski
a ja jutro musze nanieść troszke poprawki do mojej fryzurki,musi mieć pazura
rozumiem ,samo życie.Też bym chciała w dzień cosik więcej pisać no niestety ale czas czasami jest nie ubłagany,no a w domku samo się nic nie zrobi,a szkoda przydała by się czasami ekipa krasnoludków:-)
Wiecej czsu mam wieczorkiem na klikanie o ile m nie korzysta z laptopa
no a jak butki takie piękne to -ach jaka suknia musi być piękna!!!również nie moge się doczekać fotek
no to bardzo mnie cieszy,że u was jest ok-teraz jestem spokojniejsza
a podróży do Norwegii to tylko wam pozazdrościć.Wyjazd do Norwegii to marzenie mojego m,na rybki by tam chciał
Koniecznie wstaw foteczki z pobytu,chętnie rzucimy okiem na te Norweskie wspaniałości
bo spędziłam go z mamą i to na zakupach.Kurcze normalnie nie moge z domu wychodzić bo za dużo kaski w sklepach zostawiam
Wiesz juz zapisałam się na 7 do neurologa z wynikami. Kurcze a jagorsze jest to, ze oni mi ta tomografie robili bez kontrastu bo karmie małą, więc i wyniki moga być niemiarodajne!

ale jak ty bez P. wytrzymasz?, ja to bym za moim z tęsknoty się zapłakała.