Witam serdecznie wszystkie Mamuśki:-) chciałam się z Wami podzielić i ze wszystkimi przyszłymi Mamciami, które będą poszukiwały informacji o usg 4d moimi wrazeniami z tego badanka. Wczoraj robilismy je w Inviccie w Madisonie w Gdańsku. koszt badania z filmem 200zl, badanie trwalo okolo 30minut, wykonywal dr Pućko, serdecznie polecam, podejscie super, pelen profesjonalizm, opowiadal ze szczegolami wszystko co robil i widzial na monitorze.To tyle ze strony informacyjnej

moje wrazenia sa ogromne, pol nocy spac nie moglam. Wszystko z malenstwem w nalezytym porzadeczku

niestety nie udalo sie podejrzec kto sie tam skrywa. Na moja prosbe by lekarz podejrzal malucha brzdąc posłal nam uroczy usmiech i skrzyzowal nogi

tata malucha mowi ze bardzo dobrze, bo dzidzia nie chce zeby obcy facet ja podglądal hahah a ja jestem niepocieszona, bo bardzo chcialam wiedziec, ale lekarz mnie pocieszyl z przy porodzie zawsze mowia:-) to co ten dzieciaczek tam wyczynial przechodzi ludzkie pojecie, nogi na glowe sobie zarzucal, za ucho sie tarmosil, pepowine ciagnal a jak lekarz chcial sprawdzic czy z serduszkiem wszystko dobrze musielismy poczekac az sie maluch uspokoi bo tak sie tam wiercil

szok, naprawde jak sie to widzi to naprawde swiadomosc zmienia sie zupelnie. Troche kasy to badanie kosztuje ale wrazenia bezcenne i jaka pamiatka na cale zycie. Tata bąbla mówi ze codziennie mozemy jezdzic ogladac nasza kruszynke:-) hahha tak mu sie spodobalo

życze wszystkim Mamciom takich przeżyć jak moje i przede wszystkim takich dobrych wieści

pozdrawiam
gorąco.