Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

...jak dobrze, że Was mam. Już dbam o siebie i odpoczywam, dużo śpię....i czuję Motylka bardzo wyraźnie 
czego gratuluję tym Mamusiom, które poczuły ruchy niedawno....i życzę tego z całego serca tym, które z niecierpliwością czekają na pierwsze kopniaczki ;-);-)
...
Myślałam, że więcej tego czasu będzie ale jest go nawet mniej niż było kiedyś. Pewnie mam to wrażenie dlatego, że źle sobie planuję ten czas....

. Niestety nie moglam tego wszystkiego nadrobic
Przeczytalam kilka ostatnich stron, nie wiem gdzie jest forum zamkniete
jak tam sie dostac
mogla by mi ktoras poprowadzic...
Kupilismy sztucce talerze itp do nowego mieszkanka w Ikei generalnie cala sobote przechodzilismy po sklepach
, ale jestem zadowolona bo kupilismy lozeczko mebelek do przebierania dziecka (do lozeczka moskitere, materac, kolderke) wyglada to tak oto link: www.ira-bebe.gr - Baby rooms - Lilttle Village
wiec zamknelismy sie w 1000€ , to lozeczko staje sie pozniej lozeczkiem,gdzie dziecko moze spac do 8ego roku zycia
odbieramy je z Aten za 2 miechy
Ale jestem zadowolona jeszcze wozeczek i duze zakupy zakonczone
Na szczescie te koszty pokryla tesciowa uffff...my teraz mamy wydatki nowo mieszkaniowe wiec mocno bysmy musieli zacisnac pasa
wtedy beda mierzyli wszystko naszej malej
juz sie nie moge doczekac. Jakies dziewczynki poznaly plec malenstwa?sa nowe chlopaczki czy dziewczynki

Dokładnie... Muszę też zadbać o synusia, bo później będzie troszkę trudniej z podzielnością czasu i uwagi a nie chciałabym żeby miał poczucie straty mamy i tego, że mu siostra odbiera to co do tej pory tylko do niego należało.
Ja pracuję nad tym już od dwóch miesięcy. Dzisiaj np. tarzałam się w śniegu , w piątek pół dnia spędziłam w "Smyku" na oglądaniu zabawek. Robię co mogę i za każdym razem tłumaczę, że nowy członek rodziny trochę czasu zabierze ale nie cały. No i tak w kółko :-)