Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie potrafiłam i nie potrafię żadnych z tych rad wprowadzić w życie.. co innego teoria, a co innego praktyka.. Nikuś przez pierwsze 2 miesiące życia płakał ponad 20 godzin na dobę, i nikt nie potrafił temu zaradzić.. Zresztą do teraz są same problemy![]()

kasica212- przeczytałam na forum "złota lista szpitali" że szukasz info o szpitalu bielańskim. Ja również planuję tam rodzić i też szukałam informacji... ale jak to w życiu zdania są podzielone, sa plusy i minusy (zresztą jak w innych opiniach na temat pozostałych szpitali)
Ja jednak pomimo tych nielicznych minusów (m.in drogie położne i drogie znieczulenie, czasami odprawiają z kwitkiem z powodu braku miejsc) decyduję się na 99% na bielański - a to ze względu, że jest on najbliżej mojego miejsca zamieszkania, mam tam lekarza i jestem już tam wpisana w program przychodni
Adriankowi przechodzi choroba, ale za to mojego męża zaczyna boleć gardło a mnie łapie katar
Sheeppy każde dziecko jest inne, pierwszy synek mojej siostry był bardzo spokojny i mało kiedy płakał za to drugi często miał kolki i bardzooo dużo płakał. Mój Adrianek miał od urodzenia silna skazę białkową i atopowe zapalenie skóry, do 3 miesiąca karmiłam go piersią (byłam na strasznej diecie, mało co jadłam) i tak to nic nie pomogło, później przeszedł na bebilon pepti, często był niespokojny,płakał. Ale na szczęście przeszło mu zupełnie ( znalazłam bardzo dobrego lekarza ) i teraz ma 3 latka je wszystko, nabiał , nawet owoce cytrusowe i nie uczula go nic (odpukać), oprócz pyłków
Niemowlaki są niespokojne zwykle z jakiegoś powodu, kolki, skazy itd