Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja już to trenowałam w pierwszej ciąży :-) i jeszcze śpiewanie dziecku codziennie na wieczór tej samej piosenki - ponoć po urodzeniu dziecko zapamięta i ta piosenka będzie je uspokajać - u mnie nie zadziałałopatusia44- ostatnio wyczytalam, że jakiś amer. naukowiec odkryl, że jesli przez 2 tygodnie systematycznej zabawy z dzidzią tj ona kopinie a ty odpowiesz tez puknieciem, jest w stanie sie nauczyc i zapamietac to, i tak mozesz sie bawic z malenstwem, ja tez juz tak trenuję
![]()

A co do USG 3D i 4D. Wczoraj zapytałam "wujka" ginekologa czy mam robić.
odpowiedź była taka: "na USG połówkowym lekarz zobaczy mózg, serduszko i jeśli go coś zaniepokoi to wyśle Cię na np. dopplerowskie. Samo 3/4D dla lekarza nie ma znaczenia. Jeśli chcesz - rób, medycznie to bez znaczenia- raczej bajer. "

To moj Oliverek praktycznie przez pierwsze trzy miesiące spał i jadł - i obowiązkowo kupka w trakcie karmienia. Czasem zdażało sie tak ,że ledwo go przebrałam a on znowu szczelił kupkę - ja to miałam z tymi kupkami !!!sheeppy- czytałama właśnie twoje wczorajsze wypowiedzi o twoim smyku, że nie miałaś z nim łatwo, ale moze z drugim będzie ci lżej![]()