Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Liliann, wszystkie trzymamy kciuki za to badanie! 1% to naprawdę niewiele i musisz być dobrej myśli
I dokładnie tak jak Ankzoc napisała, dzieci są coraz większe i coraz większe mają szanse na przeżycie poza brzuszkiem.. ja też dużo czytałam o skrajnych wcześniakach, 23,24 tydzień... i odliczam sobie.. że już niedługo Szymuś może przeżyć jeśli przyjdzie na świat.. Więc i Ty się nie martw, wszystko będzie dobrze, na pewno
a swoją drogą, jakie to uczucie jak blizniaki kopią? inne niż przy ciąży pojedynczej? :-)
) i np ostatnio moje maluchy zmienily polozenie i jeden lezy na samym dole poprzecznie, a drugi nad nim bardziej w pionie (na ostatnim usg sie tak okazalo, bo wczesniej jeden lezal z prawej, a drugi z lewej strony). No i np teraz tego na dole czuje jak mi gdzies tam nozkami (lub raczkami)pod spojeniem lonowym jezdzi, a ten u gory wlasnie pcha mi sie calym cialem pod zebra tak, ze ten brzych juz prawie pod nosem mam;-) i musze sie prostowac, bo mam wrazenie ze malucha zaraz te zebra przygniota.
Bo Ty masz na 19:00, a ja na 18:40:-) A jak u mnie sie cos opozni o 20 min to w jednej chwili bedziemy podziwiac nasze malenstwa
Okruszku niedosyc ze bedziemy mialy w tym samym dniu to usg robione, to jeszcze i prawie o tej samej godz!Bo Ty masz na 19:00, a ja na 18:40:-) A jak u mnie sie cos opozni o 20 min to w jednej chwili bedziemy podziwiac nasze malenstwa
![]()

To niebywałe... Ale cudnie..., że mamy USG prawie w tych samych godzinach....i będziemy razem podziwiać nasze Maleństwa....

Tak można trafić tylko z moim szczęściem, no ale nie o tym chciałam. Tak się chyba rozgrzałam tym moim postanowieniem, że wcale nie było mi zimno, a nie mam termometru przy oknie, żebym wiedziała jaka temperatura. Mało tego, miałam za dużo czasu, to sobie jeszcze wysiadłam i poszłam na spacerek
I zimno zrobiło mi się dopiero wtedy, gdy w gabinecie zabiegowym przy mnie pielęgniarki rozmawiały o dzisiejszym mrozie 

Odliczam ;-)tak wlasnie jest pozniej wystarczaja same wody nie trzeba sie meczyc,misza- do pierwszego usg nalezy isc z pelnym pęcherzem, bo jest zbyt mało wód płodowych i nic nie widać, ale już przy tak wysokiej nie trzeba bo jest wystarczajaco duzo wód płodowych.
okropne uczucie mam nadzieje iz Was to nie spotyka caluski,milego wieczorka:-):-)Na zgagę biorę "rennie" dwie tabletki na raz i mam spokój na cały dzień . Ten lek nie szkodzi ciężarnym :-)...meczy mnie najbardziej zgaga no i ona wlasnie spedza mi sen z powiek...