Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
porwalam spodnie ciazowe i teraz ma tylko jedne...oszaleje zawsze cos...na szczescie dzidziulce nic sie nie stalo...bo bym se :-)
Paula kochana uważaj na siebie, sama ostatnio na schodach sie pośligłam tyle tylko ze zdążyłam sie chwycic poręczy i uniknełam upadku -łokieć troszke stłukłam.A teraz u nas mroz -13 w dzień było na noc zapowiadają -20 masakra.
Od jutra zaczynam kurację Aktivią zobaczymy moze pojdzie lepiej z synkiem nie przypominam sobie zebym miała takie aż zaparcia.
Anulinka z całego serca gratuluje córci - ja 15 idę na połówkowe - tak bardzo pragnę córci heh normanie trzymajcie wszystkie kciuki !!!!:-):-):-):-)
, ale to nic no trudno
. A tak sie wystraszylam!!

. Sprawdzone i dziala. A ja jeszcze do tego podjadam caly czas sliwki suszone i od tej pory rzadnych problemow
.Gratulujemy Justynko i witamy w naszym gronie,ja osobiscie tez mam ten termin co Ty :-):-):-):-)Witam wszystkie majowe mamy, mój termin 10.05.2009 :-)

ma powiekszone miedniczki nerkowe ale panii doktor powiedziala ze to taka przypadlosc chlopcow.