reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Przyjadę na jakiś zjazd. Zrobię Wam pokaz kosmetyków bo tak działa ta firma(klientka może wypróbować kosmetyki, uczy pielęgnacji itp):-D, poprzepisuje Was do innego funduszu:-D, poudzielam kredytów:-D, postawię dwie skrzynki piwa i będzie przyjemne z pożytecznym:-D

hejo, :-)

Nina - GRATULACJE!!!!! :tak::tak::tak: dużoooo pracy, ale na pewno się cieszysz. jeszcze raz - Gratki! :-)

Kasiu, dobrze że Filipek już bez kataru. :tak:tak:

Bohaciefko, dobrze że udało się Wam tą sprawę załatwić. To ważne... uściski dla Ciebie.

My bylismy na basenie. Było super. :-) Maja pływa jak wariat. :-) a teraz pizza i pwo. juhuski. :-) :-)

witam majóweczki:-)
Nino -gratuluje tej nowej pracy i pozostałych widze że ty ambitna dziewczyna jesteś.

mamamatysia-oj biedny Fifi masz Ci los,jakby było mało tych choróbsk to jeszcze wysypka się przypałentała:no:moja Niki też ostatnio była wysypana,i obstawiam też truskawki.Chciałam je jej ponownie podać aby się upewnić czy napewno po nich,ale jakoś teraz po szczepieniu i wogóle nie mam odwagi bo Niki bidulka się strasznie drapała musiało ją niemiłosiernie swędzieć.Daj znać kochana po wizycie u lek ,co i jak.

Marzenko -fajny i bardzo ponętny ten awatar:tak::-)No i super ze masz teraz długi zasłużony urlopik.No a jak m zagoń do opieki nad Nataszką,cobyś miała czas na relaks i na swoje sprawy,Ja też ciągle przy Niki sama i często mi brakuje czasu dla siebie.Naj bardziej to brakuje mi czytania,kiedyś było na to multum czasu,teraz to tylko późnym wieczorkiem sżło by czytać,.Tylko nie mam już nic w domku wszystko przeczytane,musze wygospodarować troszke czasu i wybrać się do biblioteki po coś ciekawego.

Bohaciewka-wieże ,że lepiej Ci na duchu i wogóle(*)i ja zapalam światełko dla Mari Antoniny.

My dziś cały dzień w domku -teściowa ma urodziny to byliśmy na dole na urodzinkach.Ja musiałam ulotnić się szybciej bo Niki trzeba było ululać itd,a m sobie został na dole cotam zero obowiązków,a ty babo siedź sobie sama:wściekła/y:ech brak słów
Uciekam napić się czegoś bo humor to mam do du..

A co się dzieje z Moniq-już nas nie lubi czy jak???

Witam mamusie :-)

Przepraszam że nie pisałam ale bardzo źle się czułam wczoraj dzisiaj już trochę lepiej ;-)

Hymmm reakcja męża .... tego nie da się opisać. Najpierw był na mnie wściekły że na badaniach byłam sama nie z nim... Później mnie przepraszał za to że nakrzyczał ale jest w szoku. Następnie pytał z niedowierzanie czy na pewno i jak to możliwe . Po kolacji podziękował w miły sposób i nie chciał się ode mnie oderwać. Rano dostałam śniadanie do łóżka z kwiatami.... i zjadłam sama chyba z 2 kg truskawek z czekoladą rozpuszczoną..... Maja od dziadków przyjechała dopiero wieczorem więc mieliśmy dłuższą chwile dla siebie na rozmowy i na przytulanie się.

Dziewczyny nadrobię zaległości za kilka dni po przeprowadzce. Teraz żegnam idę spać bo zasypiam :)

dziękuje dziewczyny za gratki.
Cieszę się bardzo tylko nie wiem czy podołam. W razie czego zrezygnuje z kosmetyków i OFE to tylko na umowę zlecenie.

Mamo Niki bo tacy są panowie/mężowie... mój najbardziej mnie wkurza rano w niedzielę... ja wstaję i zabieram się za śniadanie dla młodego a sama jem później ...a M co robi sobie śniadanko i tniutnia go czy dziecko zje...może nie to, tylko wie, że ja zrobię jedzenie.

A co z Tsariną?

Moniq nas zostawiła już, a i Maglos, Madzi@, Malinka, Kornasia, Owca, Marychna, Słonkoonline nie piszą.

reklama
Witam mamusie :-)

Przepraszam że nie pisałam ale bardzo źle się czułam wczoraj dzisiaj już trochę lepiej ;-)

Hymmm reakcja męża .... tego nie da się opisać. Najpierw był na mnie wściekły że na badaniach byłam sama nie z nim... Później mnie przepraszał za to że nakrzyczał ale jest w szoku. Następnie pytał z niedowierzanie czy na pewno i jak to możliwe . Po kolacji podziękował w miły sposób i nie chciał się ode mnie oderwać. Rano dostałam śniadanie do łóżka z kwiatami.... i zjadłam sama chyba z 2 kg truskawek z czekoladą rozpuszczoną..... Maja od dziadków przyjechała dopiero wieczorem więc mieliśmy dłuższą chwile dla siebie na rozmowy i na przytulanie się.

Dziewczyny nadrobię zaległości za kilka dni po przeprowadzce. Teraz żegnam idę spać bo zasypiam :)

toż to rycerz z bajki. Skąd go wytrzasnęłaś?

Ninka, faceci już tak mają i trzeba sie do tego przyzwyczaić

Tsarina, ogląda mistrzostwa. Tak mi się wydaje.(pozdrawiam)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry