Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam zgagę jak leżę na prawym bokuA mi przyszedl kolejny objaw - straszna zmora- Zgaga

u mnie to samo,aż mnie trzęsie taka senna jestem, ale nie mogę się położyć bo synek w dzień nie śpiLlLIann - serdeczne gratulacje! Mocno trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze i żeby Wasza rodzinka powiększyła się o dwa maleństwa! Bądź dobrej mysli!
Co dzisiaj porabiacie, dziewczyny? Bo ja mam "ambitne" plany - generalne sprzątanie i góra prasowania, ale znając życie, zmęczenie i straszna senność zaraz złożą mnie do łóżka... Jestem senna non stop, co trochę utrudnia mi życie... Ale poza tym nie narzekam :-)
Miłego dnia!

A poki co ogladam zdjecia USG moich dwoch kochanych groszkow i marze by spotkac sie z nimi za te 7-9 m-cy i wycalowac kazdego z osobna
Macie racje dziewczyny, musze mniej czytac...Choc to co sie juz naczytalam to moje... Ale od dzis przyjelam zasade by mniej myslec o zagrozeniach i tym samym mniej sie zamartwiac, nie wiem czy tak sie uda, ale chc sprobujeA poki co ogladam zdjecia USG moich dwoch kochanych groszkow i marze by spotkac sie z nimi za te 7-9 m-cy i wycalowac kazdego z osobna
![]()