mamamatysia
Fanka BB :)
Roxy dziękuję za miłe słowa.Znowu się zawstydziłam
.
.Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
.
.
i faktycznie chyba za duże ciśnienie. Spokojniej. :-)

w zasadzie to nie menczyłam m zbyt wiele,mielismy tylko takie 3spotany
widać zbyt mało.Z Niki też mi tak zależało 3 miesiące starań myśłałam tylko o jednym,a czwarty miesiąc starań wrzuciłam na luz i się udało
Więc i tu uzbroje się w cierpliwość prędzej czy poźniej sie uda
.Dzięki dziewczyny za ciepłe słowa
ja też dbam o badania !to najważniejsze tym bardziej że mamy takie fajne smyki do wychowania trzeba dbać o siebie,tak samo co 6mcy się badam u mojej gin.Zazdroszcze Ci tych obnizek z Next
no i zaserwuje sobie mojego ulubionego Drinka Bacardi+sok z białych winogron cytrynka i lód mniam mnaim dawno nie piłam drinków to dziś zaszaleje
lece jejść.
no i jeszcze Ci kaska została no super.Piszesz że Jaga przybiera na wadze=w te upały coś je?Niki protestuje wogóle nie je mi obiadku ,wczoraj troszke zjadła pierogów ruskich i zupki jażynowej ,a tak to tylko mleko.Biegunka nadal jest ech.
chociaż mi właściwie przy @ też nie bardzo chce się pływać,trzeba by było jak to Asia stwierdziła-termosy zaaplikować;-):-).Także nie mam pomysłu na dziś-jutro to wiem że czeka mnie siedzenie w domku z Niki bo m jedzie na ryby do Czech.Rany mogło by być mniej upalnie.
a pozatym przodem też wpada powietrze wogóle nie jest duszno
jestem bardzo zadowolona z baseniku.Zakupilismy go w sklepie Praktiker
wcześniej miałam mały basen nie sprawdzał się bo Niki wstawała i opierała się o scianki-wtedy woda się wylewała a ja bałam się że mała wypłynie z wodą -taki zniej kombinatorek
A wasze słoneczka wygladają jakby miały isc na plaże -super te stroje bardzo ładne
a Niki ma podobne klapeczki -tyle że zielone i maleńkie bo rozmiar18:-)problem z zakupieniem jej jakich kolwiek fajnych sandałków.Ok uciekam bo z sypialni słysze mama mama mama
najlepiej jak ktoś spyta Nikusie -gdzie jest tata-a ona automatycznie praći ,a mama?-mama Czyta
a najbardziej wymiekam jak pytają a czyja jest Nicolka to wrzaśnie mamy
uczą ją że jest babci czy taty,nie ma mowy ona wię że mamy i koniec
ok uciekam moment laby i luzu się skonczył,to się nacieszyłam.paappa

w ogóle nie potrafię sobie zorganizować czasu. Żeby było śmieszniej, przed urodzeniem Damiana chodziłam regularnie i dbałam o wszystkie badania. Nawet wymuszałam czasem na lekarzach by badali mi piersi 

jeśli to tego czasu nie przeniesiemy się do bloku to tutaj będzie jak znalazł. 

tylko z tym szałowym wyglądem "przed fryzjerem" trochę się zagalopowałaś
muaaah :*
) i przypominam o swoim istnieniu;-)
i z wyglądu i z zachowania. Jak się widzi dziecko codziennie to trudno to ocenić...teraz dopiero widzę jaka ona podobna do mojego M.

Aga
Jak do tej pory to jeszcze się z Kasią nie rozstałam na więcej niż parę godzin..ale domyślam się jak to jest....widzi się u własnego dziecka wiele rzeczy, których się nie dostrzega jak się jest z nim na codzień....a napisz mi proszę na jakim to byłaś obozie ...bo ja nie bardzo jestem w temacie
U nas pogoda się spieprzyła....w nocy przeszły burze, popadał deszcz ...no i niestety od rana szare niebo
Miłej niedzieli wszystkim!!