aga_k_m
maj '09 - Jagódkowa mama
ponieważ w piątek dopuściłam się falstartu - toteż dzisiaj poprawiam się (jednak słowa pozostaną te same)
Marzenko - wszystkiego najnajnajlepszego w dniu urodzin!!!
Oby w Twoim dalszym życiu było jak najmniej smutków, trosk - obyś korzystała z życia ile wlezie bez jakiekolwiek martwienia się dniem jutrzejszym. Oby Nati wyrosła na Kobietkę, która zawsze będzie Ci pomocna i nie będzie stwarzała problemów wychowawczych. Oby S był częściej w domku i spełniał każde babskie zachcianki... czego jeszcze Ci zyczyć - zdrowia (to podstawa), stosu srebrnych cudów i .... życia bez diety!!!
Buziaki :************************
Buziaki :************************
Marta - "Lato Agatowe" to taki duży festiwal kamieni szlachetnych (natomiast same agaty tworzą duże złoża w okolicach Lwówka Śl. (Lwówek oddalony jest od Bolesławca ok. 15 km). Ogólnie pisząc moje strony słyną z fajnych kamieni, gliny... a sam Bolesławiec z ceramiki stempelkowej)
a ja dzisiaj mialam umówioną wizytę u dentysty... musiałam zabrać jagę z sobą (moj M zerwal się z pracy by ją przypilnować), ale, że w pobliżu moja Ciocia/Kuzynka ma salon fryzjerski - rzuciłam się na spontan i .... przefarbowałam się na karmel, hahaha
a ja dzisiaj mialam umówioną wizytę u dentysty... musiałam zabrać jagę z sobą (moj M zerwal się z pracy by ją przypilnować), ale, że w pobliżu moja Ciocia/Kuzynka ma salon fryzjerski - rzuciłam się na spontan i .... przefarbowałam się na karmel, hahaha
Ostatnia edycja:

od razu biegnie do mnie i szarpie biurkiem, a że biurko malutkie więc lata na wszystkie strony, już wszystkie nóżki mam popękane i nie da się go przesunąć po panelach...

...nawet wiatrak nic nie pomógł...to był koszmar dla całej naszej trójki...Kasia ma termometr nad łóżeczkiem ...i jak sprawdzałam temp to nie mogłam uwierzyć własnym oczom..
! Naprawdę nie chciała przyjść do mnie na ręce wolała być u innych nawet obcych niż u mamy, no ale później jej przeszło, wiecie nie myślałam, że tak to przeżyje ta moja córcia! W każdym razi później robiła furorę, panna młoda, która jest chrzestną Mai zamówiła dla niej piosenkę pszczółka Maja, postawiliśmy Maję na środku sali wszyscy goście zrobili wokół niej kółeczko a ona stała jak taka sierotka