m@dz1@
Fanka BB :)
witam was majóweczki
Marta zdjęcia amazing pięknie wyglądacie ładna z was para a Ty szoked piękna dziewczyna
U nas lipa Kamilek dostał gorączke i do tego biegunke a w piątek mamy jechać nad morze kurcze nie wiem co mam robić jak mu nie przejdzie to co ja tam zrobie kurka akurat teraz...
nie mam czasu nadrobić pochłonęły mnie zdjęcia emenemsa
Przepraszam
Marta zdjęcia amazing pięknie wyglądacie ładna z was para a Ty szoked piękna dziewczyna
U nas lipa Kamilek dostał gorączke i do tego biegunke a w piątek mamy jechać nad morze kurcze nie wiem co mam robić jak mu nie przejdzie to co ja tam zrobie kurka akurat teraz...
nie mam czasu nadrobić pochłonęły mnie zdjęcia emenemsa

.
,a też bym zjadła taką kiełbaskę
niestety M pracuje do samego końca,znaczy w środę idzie jeszcze na nockę a we czwartek rano lecimy
ach ta praca....
.bo moja stara kotka podrapała Zosie po twarzy, dobrze ze jej oka nie wydrapała. Szramy od pazurów idą przez czoło powiekę i pod okiem na policzku dosłownie 3 mm wyżej a rozerwałaby jej dolna powiekę.... najbardziej wqur mnie M. który stwierdził ze nic złego się nie stało i jeżeli się to powtórzy to pomyśli co zrobić z kotką. Nie mogę o tym przestać myśleć a siedzę cały dzień w pracy. Mam nadzieje ze M. dopilnuje Zosi
.
. Na szczęście nie mamy kota, jest co prawda u teściowej, ale to taki kot 'podwórkowy", do nas się na szczęście nie zbliża.
.Sylwuś mam nadzieje że dziś humor Ci się kochana poprawił,chodzenie bez humoru to niepodobne do Ciebie zawsze kochana biegasz pełna energii i radości