Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czesc jestesmy juz domu dalej nie wiem co bylo kamilowi jeszcze nie ma wynikow z posiewu tylko tyle ze nie rota juz jest dobrze dziękuje wam za wsparcie nadrobie pozniej bo kamil mi nie pozwala pisac papa

opowiadaj jak było na wczasach i oczywiście wklejaj fotki bo czekam z niecierpliwością!!!
bo tęsknimy!jak pobyt i jak dziewczynki?

Na badanie pojechałam, zrobili mi od razu dwa, dziś wieczorem M jedzie po wyniki. Na moje 'przeziębienie' domowe sposoby nie pomagały, było coraz gorzej :-( Dziś byłam u lekarza, dostałam antybiotyk mam nadzieje, że pomoże. Sanka jeszcze u mojej mamy tydzień, w ten weekend do niej nie pojedziemy bo zarazków nie będę tam wieść.... Co chwile kaszle i jest nie fajnie....

kurna ja mojego m magluje o pokój dla niki ale on twierdzi ,że jest zamała.Ja jednak jaknajszybciej chciałabym to zrobić,a tak mam porozwalane zabawki w gościnnym pokoju ,a jak by miała swój pokoik to tylko zamykam drzwi i nie musiałabym sprzatać co chwile zabawek.W grudniu mamy remont łazienki ,w zasadzie z 2 robimy jedną żeby było więcej miejsca to moze uda mi się m przekonac o zrobienie pokoju dla niki ,fajnie by był
No to czekam wieczorkiem na wyniki napewno będą dobre
,
, a wszelkie automobile poza moim zasięgiem...

na dodatek remontują most przy obwodnicy (czyli niedość, że Bolesławiec, to jeszcze ok. Bolesławca mega zakorkowane (Marzenko - Ty z racji zawodu S wiesz pewnie co teraz przeżywamy...)

.

. 

(gdybym lubiała wertowanie rachunków, to i ja bym się przekwalifikowała, booo - kariera mojej Księgowej w pracy i tłumy uderzających do niej ludzi (w trakcie pracy przyjmowała też swoich interesantów) biły po oczach). Życzę Ci przyjemnej nauki, i wielkiej kariery w rachunkowościach, a historia niech zawsze będzie Twoim konikiem;-):-)
słodkie lenistwo przez tydzień z drineczkiem w dłoni achhhhh:-)ale na tej ich kuchni już bym chyba drugiego tygodnia nie wytrzymała
Filip jak nie lubił basenu, tak nawet w Tunezji się do niego nie przekonał
na mój widok w basenie robił "pa pa " i w nogi.Wiktoria prze szczęśliwa wróciła
najbardziej opalano,gdyż z wody nie wychodziła,ale skończyło się to dla niej zapaleniem ucha i dzisiejszej wyzycie u lekarza
.Pokuj a właściwie małe mieszkanko, mieliśmy świetny choć z widokiem tylko na ogród ale za to jakie palmy achhh.Aaaa i jeszcze uznałam ,że nie lubię latać wrrrr,lądowanie jest straszne.To na razie tyle... fotki postaram się umieśćić w odpowiednim dziale jak najszybciej.
.
!!!
dobrej nocki kochane
(wyciągałam martwe z buźki na co Gosia próbowała mnie ugryźć i to skutecznie). A dzisiaj próbowała zjeść taką specjalną kość dla psa. Także menu ciekawe;-).
. No to Zofik ma charakterek - Słodki Urwisek:-). Moja Gosia kiedy nie pozwalam jej iść tam gdzie chce (a często to ma miejsce) siada i zaczyna piszczeć (uderza wysokie tony więc po decybelkach leci).