Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i jak Sheeppy pisze nie zostawią nas sobie samym.... Nie wiem.... No wiadomo, że bym czuła się bezpieczniej i było by mi raźniej...ale wiem też że nie mogę sobie na to pozwolić. :-(
Gdyby w ciagu doby sie pogorszyło mam recepte na antybiotyk ale mam nadzieje ze nie bedzie koniecznosci go brac
Jest mi strszanie przykro, że nie moge sie zaczepic na dłużej w pracy
Co misiac gdy wracam ze zwonienia popracuje tydzien i od razu bierzez mnie jakas infekcja... Bede musiala porozmawiac o tym z ginekologiem ale w tej sytuacji nie wiem czy nie lepiej bedzie posiedziec przez dłuższy czas w domu 

!!!! Nie wiem kogo na to wszystko stac....
Ale nie krytykuje tez tych kobiet, ktore chca miec zapewniony jeszcze wiekszy komfort psychiczny i decyduja sie na oplacenie "swojej" poloznej. Tylko wiadomo, duzo od stanu konta zalezy, a ja wolalabym juz za te pieniadze cos konkretnego dziecku kupic, niz poloznej dawac, tym bardziej ze wiem, ze ta opieka ktora bede miala po porodzie w zupenosci mi wystarczy.
MamaBartusia ja tez nie wiem jak oni tu wykrywaja np. nadzerki czy inne bakteryjne infekcje pochwowe, porazka
. 

(podobno tak się zdarza:-()

i już mam spokój z glugozą w tej ciąży
W głowie się nie mieści żeby wykształceni ludzie tak błacho podchodzili do tak ważnego stanu jakim jest ciąża, a już w ogóle bliźniacza.. ciekawe, jaki tam mają przyrost naturalny
kto ich tam wieula_28 pisze:scheepy- mnie gin zawsze bada na „macanego” a potem robi usg… myślę, że takie badanie ręczne też daje jakieś informacje o ciąży, bo chyba tak z czystej przyjemności by tego nie robił coo???![]()

najgorszy to jest płyn przeciwwymiotny który podają przed cesarkąula_28 pisze:a poza tym to wczoraj oprócz usg miałam robione badania m.in glukozę
wypiłam ją i nie było tragedii. TRAGEDIA zaczeła się tak z 10 minut po wypiciu!!
jak mnie zemdliło ... modliłam się aby dotrzymać ... na szczęście udało sie
dopiero w domu pooooooszło![]()
nie do opisania w smaku... działa przeciwwymiotnie a cudem jest go nie zwrócić zaraz po wypiciu 
Pewnie zdobyłabym jakoś te pieniądze ale myślę, że lepszą inwestycją jest zachowanie ich na wózek lub coś innego dla Maleństwa...
Sama nie wiem... to jakieś bezsensowne, że nie można zagwarantować tyle miejsc w szpitalu żeby kobiety nie musiały jezdzic po całym mieście a niekiedy (moja bratowa w czerwcu zeszłego roku) do innego miasta!
Jak pisalam wczesniej ja tu mialam jedno badanie dopochwowe, ale to tylko dlatego ze mialam krwawienie- lekarz zbadal, pobral wymaz i powiedzial ze wszystko jest ok- jak pytalam o ta szyjke. Wlasnie po tym badaniu stwierdzono u mnie ze jestem nosicielem wirusa z grupy typu B- jest to bardzo niebezpieczne dla dziecka podczas porodu pochwowego- moze byc przeniesione na dzidziusia. A to moze wywolac sepse. Kazda z nas wie jake maga byc komplikacje po sepsie. Dlatego tez juz od poczatkowych bolow podawany bedzie mi antybiotyk( nawet jezeli ceszrke bede miec). No i tak sie zastanawialam, ze jesli bym tego badania nie miala to nawe by tego nie wykryli
. 

.