umi2
Fanka BB :)
aga_k_m Dzieki wiesz ja czasem podczytuje wasze watki, szczególnie wzrost i waga, ale sie nie udzielam jako. A córcie masz prze agentkę:-) Mój syn jest dosc przyjacielski tyle ze wiesza sie na wszystkich dzieciach chce im dawac buzi i przytulać
Tez mi ostatnio broi... mamy juz jego autografy na scianie w pokoju porażka dosłownie:-)
kasia cos w tym jest mój praie w ogóle nie mówił ale skupił sie na chodzeniu
bohaciefka Witaj a no nie znamy sie bo sie udzielam tylko jak mam interes
nie dobra jestem
, ale uznałam ze tak nie wypada i bede do was od czasu do czasu zaglądać:-)
Tez mi ostatnio broi... mamy juz jego autografy na scianie w pokoju porażka dosłownie:-)
kasia cos w tym jest mój praie w ogóle nie mówił ale skupił sie na chodzeniu

bohaciefka Witaj a no nie znamy sie bo sie udzielam tylko jak mam interes
nie dobra jestem
, ale uznałam ze tak nie wypada i bede do was od czasu do czasu zaglądać:-)
Tymek też dość szybko zaczął chodzić, bo przed 11. miesiącem, ale oczywiście gadanie słabo mu idzie
I każdy mówi, że przyjdzie czas i jakoś ciężko on nadchodzi. Niby zaczynał coś Tymek mówić... na kotki wołał 'kota', ale już przestał, już nie mówi tego słowa, nawet jak mu przypominam. 

.A co do zachowania to dopiero się zaczyna przełom 2 latek.... i tu najważniejsza jest właśnie cierpliwość.....ale jak ją utrzymać ......I Ja nie mam złotego środka na to buuuu.Na szczęście Filip jeszcze nie wpadł na pomysł rzucania się na glebę,ale sprawdza na ile może sobie pozwolić.
no wspaniale po prostu. teraz zastanawiamy sie nad kupieniem nakładki na sedes, może tak zacznie siadać. bo juz naprawdę nie wiem co robić.
Szał ciał z tą moją Nadinką...