umi2
Fanka BB :)
kasia1208 ja chce pieroga!!! uwielbiam, ale nie mam tyle samozaparcia zeby stac po nocach i je lepic:/ a zjadłabym:-)
m&m's Ja kiedys marzyłam zeby taki klub malucha otworzyc no ale to tylko marzenia. U mnie czegos takiego nie ma. A ile płacisz jesli mozna wiedzieć? Mojemu małemu teraz juz brak dzieci, ale zamierzam go posłac do przedszkola ale to dopiero jak bedzie miał 3 lata
My mieliśmy pożar w osiedlowym kontenerze w nocy. Jakieś dzieciaki doprowadziły do dosc mocnego wybuchu, a dymiło sie tak ze przez chwile myślałam ze to sąsiedni blok się pali. Masakra
m&m's Ja kiedys marzyłam zeby taki klub malucha otworzyc no ale to tylko marzenia. U mnie czegos takiego nie ma. A ile płacisz jesli mozna wiedzieć? Mojemu małemu teraz juz brak dzieci, ale zamierzam go posłac do przedszkola ale to dopiero jak bedzie miał 3 lata
My mieliśmy pożar w osiedlowym kontenerze w nocy. Jakieś dzieciaki doprowadziły do dosc mocnego wybuchu, a dymiło sie tak ze przez chwile myślałam ze to sąsiedni blok się pali. Masakra

ale zaraz dziecię wstanie to będzie zajęcie....ludzie mam dość tej codzienności...i tylko zaczynam narzekać masakra...
.
wiec musiałabym czekac do 19:30 az zasnie ja wtedy mam czas na ogarniecie jako tako mieszkania i gdzies tak koło 21 bym lepiła , a pierozki to sie lepi chwile i znając spust mojego T 100 to na jeden dzien by starczyło tylko
.
. Wrzaski,histerie są na porządku dziennym
.Z nocnikiem się zaprzyjaźniamy nie bez sukcesów;-) Filip nawet znalazł dla niego nowe miejsce pod swoim łóżeczkiem
.U nas ogromny problem z jedzeniem.Filip przez ostatnie 6 dni zjadł może wszystkiego z 200g.Nie pomagaja sztuczki,prośby ani groźby.Z piciem niewiele lepiej
.Do tego każdego wieczoru puszcza piękne fontanny.Ręce normalnie opadają
.
A żeby tak szaleć jak Filipek to trzeba mieć energii i sporo jeść,oby jak najprędzej przeszła niechęć do jedzenia i picia trzymam kciuki.