Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No coś ty.Od jutra chodzą w pomiętych ciuchach;-).Nie dość,że ledwo się ruszam mam prasowania na dwa dni,Filip przechodzi samego siebie to jeszcze ciotka eMa podrzuciła nam 91 letnią babkęMatysia ogłosiłaś strajk,czy to oznacza M przy desce??
A spokój Filipka po mamusi![]()
.Umiera od 2 godz
.I jak tu nie pić
przepraszam ale zaczełam się śmiać....No coś ty.Od jutra chodzą w pomiętych ciuchach;-).Nie dość,że ledwo się ruszam mam prasowania na dwa dni,Filip przechodzi samego siebie to jeszcze ciotka eMa podrzuciła nam 91 letnią babkę.Umiera od 2 godz
.I jak tu nie pić
![]()

Ja sie będę śmiaćpo 5 "Izzimprzepraszam ale zaczełam się śmiać....
a jak remont??Filip już u siebie?
.

Czy ja usłyszałam słowo IMPREZKAA propo jak Autko poskładane??

Ja tu się ostatnia dowiaduje że Fifi ma pokoik ,świetnie pewnie będzie zadowolony.Powiem Ci że mój m twierdził -poco jej pokoik i tak tam nie bedzie chciała przebywać.Mała bardzo zadowolona z pokoju świetnie się bawi,potrafi nawet sama grzecznie ogladać ksiażeczki czy układać klocki.Jak już robi się nudno to otwieranie szuflad i wyciąganie ubrań czy bucików idzie w ruch.To czeka was sporo pracy z remontami,ale zrobicie i będzie z głowy
Nas czeka na wiosne totalny remont łazienki aż się boje-m z teściem sami chcą kafelkować i robic wszystko więc już się boje.
a ludzie patrzą na matke jak na wariata,gdzie bys byli to wszystkich zaczepia i prowokuje i to bardzo namolnie,agentka mała.Na razie nie załapałą że można coś do kosza wrzucać na szczęscie.Jedynie w swoim pokoiku czasem wrzuci jakieś zabawki do kosza.Dziś cały dzień biegała i superowała
tzn.śmigła po domu i sama do siebie klepała super super,z nowości to jeszcze jak coś nabroi a ja zobacze to odrazu teks-tak to było,ja na to nie było,ona znów przekornie tak było było tak było i się cieszy.M to już nie tata tylko -Tomek ,co mnie wkurza bo m zamiast zwracać jej uwage to się cieszy,jak tak dalej p,ojdzie to wszystkim zacznie na Ty
A odnosnie hau hau-to powie piesek hau hau ,powie jak kotek robi ,że woła się kici kici generalnmie uwielbia duśić i targać koty.Pokarze i powie jak rybka robi ,jak koza,baranek,ptaszek,krowa,konik.Powie ślimak i załapała z bajki tekst-chodzi i śpiewa miło miło mi jest:-)W zasadzie codzień coś tam nowego gada ale niesposób wszystko zapamiętać.Dziś jeszcze zaczeła na pracownika m wołać Jasiu choć wie że to Krzysiek i zresztą też ładnie mówi krzysiu.Z nocnikiem tak jak było robi ładnie kupke,jak chce to powie mi mama kupka czy tam kupcia to wtedy ją sadzam ,jednak siku sama nie zawoła ,zrobi jak ją wysadze ale sama nie powie siku.Jednak bardzo mnie cieszy że zakomunikuje że musi kupcie,czasem jak jej coś palnie to gada pupcia kupcia pupcia kupcia
a mama wtedy szybko bieg po nocniś
prosze nam tu częściej się meldować!
Ja dziś z Niki byłam tylko 2godzinki na dworze a właściwie na mieście miałam dziś czesania klientek rano i popoludniu więc nie było czasu a teraz Niki ma jeszcze moment drzemki.Wieczorkiem jade po mame zostaje unas na noc cobyśmy nie musieli rano jej z łóżka ściągać,zostanie nam z Niki a my z m i znajomymi jedziemy jutro z rana na ryby i grzyby:-)
ale się zrymowało.Już dawno nie chodziłam po lesie za grzybkami ,przyda się tak samemu wyrwać bez piszczącej i krzyczącej Nicol
Nic uciekam bo weekendowe pustki straszą,również życze miłego weekendu .