Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ojejciu Joluś uważaj i jak tylko poczujesz ,że ci słabo wychodź na świeże powietrze. Mi tez sie zdarza ,że mi duszno i słabo teraz tego po twoim poście nie bede lekceważyćOj, oj dziewczyny czy my w tej ciazy to musimy tak sie martwic i denerwowac, a do tego dochodzi nasze samopoczucie i dolegliwosci. Ja tez myslalam ze to bedzie wszystko tak gladko szlo - a tu niestety.
A ja dzis zemdlalam w sklepie- normalnie sie przewrocilam, a jak sie ocknelam to nic nie pamietalam, a pierwsze co to za brzuszek sie zlapalam. No ale dziewczynki kopia wiec choba sie nic nie stalo. Czytalam tylko ze takie calkowite stracenie przytomnosci jest bardzo niebezpieczne dla mozgow naszych babelkow- bo nie maj prawidlowego przeplywu tlenu. Juz wczesniej mi sie zdarzalo ze mi sie slabo robilo, no ale dzis niestety nie zdarzylam wyjsc na zewnatrz. Coraz bardziej boje sie wychodzic sama- no i maz kategorycznie mi zabronil
![]()
) Jej, moze nie wychodz sama jak nie ma takiej potrzeby. No i na twoim miejscu koniecznie bym to zglosila poloznej, albo c.o. jak najszybciej, bo dusznosci moga byc spowodowane niskim poziomem hemoglobiny a tym samym malym doplywem tlenu do mozgu (mialas ostatnio badanie krwi na poziom hemoglobiny?)
(Nie wiem, bo nie otworzyłam tego filmiku, co się będę denerwować teraz...)

No po tym moim przypadku- uwazajcie na siebie wszystkie. To sa tylko chwile
. Ja staram sie sama nie wychodzic no ale wiecie jak to jest jak maz caly dzien w pracy. Zakupow tez nie robie tylko czekam na meza. Niestety zdarzaja mi sie te oslabniecia tez jak jestem z nim- dlatego on ie chce zebym gdziekolwiek wychodzila.