reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Kasica dolaczam sie do gratulacji zdrowiutkiej coreczki:)
Ja mam polowkowe w piatek 16.01 no i mam podwojnego stresa z tym moim podwojnym szczesciem. No ale mam nadzieje dowiedziec sie kogo tam nosze.., wtedy to i niespodzoinaka bedzie podwojna:tak:

Kasica gratuluje córci !!! Ja w poniedziałek idę do ginekologa, moze cos powie- jak nie to jest szansa ,że w czwartek jak pojedziemy prywatnie na usg4d to sie wyjasni kto fika w moim brzuszku juz sie nie mogę doczekaćz całego seca gratuluje jeszcze raz córci - ja mam nadzieje ,żę teraz dla odmiany bedzie dziewczynka-i moj Oliverek bedzie miał siostrzyczkę

Słuchajcie,
na naszej liście majóweczek wg moich wyliczeń jest 8:9 dla chłopców (co prawda wg. rankingu jest remis).
wydawało mi się, że chłopców jest u nas dużo więcej...a tu poszę prawie do pary ;-)

reklama
Słuchajcie,
na naszej liście majóweczek wg moich wyliczeń jest 8:9 dla chłopców (co prawda wg. rankingu jest remis).
wydawało mi się, że chłopców jest u nas dużo więcej...a tu poszę prawie do pary ;-)
mało tego, to jak jeszcze z bliźniaczków będą dziewczynki to hoho, chłopcy będą jednak mniejszość stanowić ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry